Apple dubleaza limita de download prin 3G din AppStore

Apple a umblat putin astazi la setarile din AppStore, modificand limita fisierelor ce pot fi downloadate prin 3G, de la 10 la 20 de MB, o dublare care ar putea avea efecte destul de importante asupra aplicatiilor.

De ce spun asta? Pana acum developerii erau limitati de cei 10MB  si trebuiau sa faca aplicatii care sa se incadreze in aceasta limita, desigur ca aici vorbim doar de download-ul direct pe telefon folosind 3G, si si din aceasta cauza multe aplicatii ajungeau la final sa nu fie chiar atat de interesante pentru utilizatori precum se asteptau developerii. Odata cu dublarea limitei de download, developerii au dublul spatiului de pana acum si pot integra in aplicatii o grafica mult mai buna, elemente mai multe, etc, ce vor duce in final la creearea de aplicatii mult mai bune.

Sa stiti ca Apple nu a innebunit, nu s-a trezit dintr-odata sa faca ceva bun pentru clienti, e doar o modificare facuta pentru iPad deoarece datorita ecranului mult mai mare a tabletei si aplicatiile vor fi automat mai mari.