Prima Pagina aplicatii TomTom a vandut peste 100.000 aplicatii pentru iPhone in 3 luni

TomTom a vandut peste 100.000 aplicatii pentru iPhone in 3 luni

TomTom, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si software GPS, din lume, intrat si in domeniul aplicatiilor pentru iPhone tocmai a anuntat ca in ultimele 3 luni a vandut nu mai putin de 100.000 mii de aplicatii prin intermediul AppStore.

Sa nu credeti ca au aplicatii atat de ieftine incat toata lumea si-ar perminte, nicivorba, aplicatiile de navigare de la TomTom au preturi cuprinse intre 50 si peste 100€ si cu toate astea, compania a reusit sa vanda enorm de multe aplicatii in doar 3 luni de zile.  Facand un mic calcul in cele 3 luni TomTom a vandut aplicatii de aproxim 7.500.000$ si asta doar pentru aplicatiile din AppStore, datele pentru TomTom carkit care se vinde separat inca nu au venit.

Au intr-adevar un soft foarte reusit si vanzarile confirma acest lucru, singurul mare dezavantaj pentru noi romanii este faptul ca tarisoara noastra inca nu e bagata cum trebuie in seama de mai nimeni si probabil vor trece ani buni pana vor aparea harti detaliate cu toate drumurile din Romania.

 • gxg2009

  dar ce soft de navigatie e cel mai potrivit pentru Romania ? eu am iGO , l-am testat in Constanta merge bine deocamdata.

 • @gxg2009: iGo din punctul meu de vedere, e singurul care afiseaza cel mai bine pozitia pe harta si are cele mai detaliate harti.

 • Serban

  de acord cu iGo. Merge foarte bine si Navigon Europe, din punct de vedere vizual e mai atractiv datorita graficii 3D.

 • gxg2009

  am inteles ca Navigon Europe nu prea e bine pus la punct cu harta Romaniei

 • @gxg2009: Este bine pus la punct doar ca nu la fel de bine ca si iGo, are mici carente care il fac mai slab decat iGo.

 • CoSSmiN

  zaone cand naiba sa faca si cu strazile din romania mai detaliat? daca nu prea aveam asa ceva:))

 • @CoSSmiN: Eu astept sa vad noua varianta a Navigon ce aduce, se lauda ca au luat harti topografice de la NASA.

 • CoSSmiN

  hmz asta ar fi bine zaone daca in intradevar fac o treaba buna am sa il cumpar special doar pentru romania pentru ca pentru celelalte sunt deja bine aranjat:) si ff multumit

 • bitza

  NU e foarte bine pus la punct cu romania…Orasele mai mici apar, dar nu apar straziile din acele orase…dar iGo este foarte bun si nu lipseste nimic din el…