Prima Pagina aplicatii TomTom a vandut peste 100.000 aplicatii pentru iPhone in 3 luni

TomTom a vandut peste 100.000 aplicatii pentru iPhone in 3 luni

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

TomTom, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente si software GPS, din lume, intrat si in domeniul aplicatiilor pentru iPhone tocmai a anuntat ca in ultimele 3 luni a vandut nu mai putin de 100.000 mii de aplicatii prin intermediul AppStore.

Sa nu credeti ca au aplicatii atat de ieftine incat toata lumea si-ar perminte, nicivorba, aplicatiile de navigare de la TomTom au preturi cuprinse intre 50 si peste 100€ si cu toate astea, compania a reusit sa vanda enorm de multe aplicatii in doar 3 luni de zile.  Facand un mic calcul in cele 3 luni TomTom a vandut aplicatii de aproxim 7.500.000$ si asta doar pentru aplicatiile din AppStore, datele pentru TomTom carkit care se vinde separat inca nu au venit.

Au intr-adevar un soft foarte reusit si vanzarile confirma acest lucru, singurul mare dezavantaj pentru noi romanii este faptul ca tarisoara noastra inca nu e bagata cum trebuie in seama de mai nimeni si probabil vor trece ani buni pana vor aparea harti detaliate cu toate drumurile din Romania.

emag black friday lista reduceri
 • gxg2009

  dar ce soft de navigatie e cel mai potrivit pentru Romania ? eu am iGO , l-am testat in Constanta merge bine deocamdata.

 • @gxg2009: iGo din punctul meu de vedere, e singurul care afiseaza cel mai bine pozitia pe harta si are cele mai detaliate harti.

 • Serban

  de acord cu iGo. Merge foarte bine si Navigon Europe, din punct de vedere vizual e mai atractiv datorita graficii 3D.

 • gxg2009

  am inteles ca Navigon Europe nu prea e bine pus la punct cu harta Romaniei

 • @gxg2009: Este bine pus la punct doar ca nu la fel de bine ca si iGo, are mici carente care il fac mai slab decat iGo.

 • CoSSmiN

  zaone cand naiba sa faca si cu strazile din romania mai detaliat? daca nu prea aveam asa ceva:))

 • @CoSSmiN: Eu astept sa vad noua varianta a Navigon ce aduce, se lauda ca au luat harti topografice de la NASA.

 • CoSSmiN

  hmz asta ar fi bine zaone daca in intradevar fac o treaba buna am sa il cumpar special doar pentru romania pentru ca pentru celelalte sunt deja bine aranjat:) si ff multumit

 • bitza

  NU e foarte bine pus la punct cu romania…Orasele mai mici apar, dar nu apar straziile din acele orase…dar iGo este foarte bun si nu lipseste nimic din el…