Prima Pagina Apple iPad poate face emergency calls

iPad poate face emergency calls

Cutarile prin iPhone SDK 3.2 beta 3 au scos la iveala un feature foarte interesant si destul de curios pentru iPad, ma refer la emergency calls – apeluri de urgenta – o optiune care in mod normal ar trebui sa se gaseasca doar pe telefoanele mobile.

Ciudat e modul prin care iPad-ul intra in emergency calls mode : trebuie mai intai sa setati un passcode, apoi sa il tastati gresit de 5 ori dupa ca iPad-ul se blocheaza automat si intra in emergency calls mode, si de aici sincer sa fiu nu stiu ce mai puteti face avand in vedere ca unele modele de iPad nu au 3G deci nici SIM. Totul s-ar putea explica prin faptul ca agentia care reglementeaza activitatea operatorilor de telecomunicatii din SUA, FCC a introdus o regula conform careia orice telefon mobil trebuie sa poata face apeluri de urgenta , iar avand in vedere ca iPad-ul are si 3G, implicit si SIM, unele modele ar putea face apeluri de urgenta pe baza acestui SIM.

Oricum nu din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de posibilitatea de a face apeluri telefonice de pe iPad deorece Apple nu vrea sa concureze iPhone-ul in nici un fel, deci totul ar putea fi doar datorita regulilor FCC.

Si daca ati putea… ati arata cam asa :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rOqFEGWT0e0[/youtube]

 • catanzaro27

  Ii clar. O sa putem suna si de pe iPad.

 • @catanzaro27: Eu nu cred, adica poate doar cu un hack ceva insa ma indoiesc ca AT&T va permite asta/

 • catanzaro27

  Cu hack clar. Doar vezi bine cate chestii bune se fac pe iphone prin hack-uri.

 • @catanzaro27: Stiu dar totusi nu vad posibila folosirea iPad-ului pentru convorbiri prin reteaua de telefonie mobila.

 • catanzaro27

  Hands free. Foarte folositor si comod cand folosesti iPadu si nu numai.