Prima Pagina accesorii X Case Tetrax – protejeaza iPhone-ul cand esti pe drum

X Case Tetrax – protejeaza iPhone-ul cand esti pe drum

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=saEsgf6kpHI[/youtube]

Ce vedeti mai sus este o inventie brevetata constand intr-o carcasa pentru iPhone cu ajutorul careia puteti fixa telefonul vostru pe bordul masinii atunci cand conduceti pentru a nu va trezi cu el pe cine stie unde atunci cand puneti o frana brusca. Sistemul este foarte util in special pentru cei care folosesc telefonul pe post de GPS insa nu au un suport auto montat in masina.

Tehnologia consta intr-un sistem de prindere cu magneti special facuti astfel campul electromagnetic al acestora sa nu afecteze bateria si componentele electronice din interior insa totodata este suficient de puternic pentru a rezista unor forte de pana la 5G.

Tehnologia apartine unor italieni si in functie de suportul de prindere ales este destul de ieftina, accesibila oricarui utilizator de iPhone care doreste sa-si protejeze telefonu, astfel exista 4 tipuri de moduri de prindere :

  • FIX (9.90 €)
  • GEO (22.50 €)
  • EGO (32.50 €)
  • XWAY (34.50 €)

Carcasa este comercializata prin intermediul site-ului oficial pe care il gasiti aici.

LIKE
Articolul anteriorInfiniboard maine in Cydia
Urmatorul articolApeluri video cu iPhone 4G
  • daniel

    de cand astept asa ceva!am sa comand si eu vreo 3 bucati si ptr prietenii mei!

  • @daniel: Nu stiu daca livreaza international baietii, oricum treubie sa ai mare grija pentru ca nu se stie cat de failsafe e sistemul si ce efect are asupra componentelor telefonului.

  • ACESTE PRODUSE SE GASESC SI IN ROMANIA, MAI EXACT IN TIMISOARA, FIRMA PE CARE O REPREZINT, SC NIPLOOD SRL FIIND UNICUL IMPORTATOR AL ACESTOR PRODUSE PE PIATA DIN ROMANIA! PT MAI MULTE DETALII SI COMENZI PUTETI SUNA LA NR 0769 005 859 SAU SA NE VIZITATI PE http://www.tetrax.ro.