Sygic Aura : hands-on video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XLm1FnnmzRg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgtwCdSJg9o[/youtube]

Mai sus aveti 2 video-uri facute de cei de la Macitynet in cadrul conferintei CEBIT 2010 care s-a desfasurat zilele trecute unde Sygic prezinta noua aplicatie pentru iPhone : Sygic Aura si cateva dintre noile features implementate in ea.

Primul video prezinta noua interfata a programului si din cate se vede Sygic a lucrat destul de mult la ea, insa deocamdata mie cel putin imi lasa impresia ca se misca cam greoi, poate pana la versiunea finala vor rezolva problema asta, insa totodata demonstreaza o implementare destul de interesanta in softul de navigatie, posibilitatea de a fi ghidati catre o destinatie folosind exclusiv o ruta destinata mersului pe jos, un feature foarte util mai ales daca sunteti intr-un oras strain si nu aveti masina.

Cel de-al doilea video prezinta optiunile de integrare cu retelele de socializare, cum va puteti impartasi locatia cu prietenii de pe FaceBook/Twitter sau cum puteti sa-i gasiti bazandu-va pe informatiile oferite de ei.

Sincer sa fiu noul soft arata foarte bine, sper doar sa aiba harti detaliate si pentru mica noastra tara uitata mai tot timpul de procatorii soft-urilor destinate navigatiei.

6 COMENTARII

  1. Zaone am si eu o mica problema pe care ash vrea sa o discut cu tine personal poate poti sa ma ajuti dami un mail pe adresa mea cu un id de mess sau o adresa reala de a ta de mail si postul poti sa il stergi am incercat sa iti trimit mail pe ala de support dar imi da mailor demon!