Prima Pagina aplicatii Sygic Aura : hands-on video

Sygic Aura : hands-on video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XLm1FnnmzRg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgtwCdSJg9o[/youtube]

Mai sus aveti 2 video-uri facute de cei de la Macitynet in cadrul conferintei CEBIT 2010 care s-a desfasurat zilele trecute unde Sygic prezinta noua aplicatie pentru iPhone : Sygic Aura si cateva dintre noile features implementate in ea.

Primul video prezinta noua interfata a programului si din cate se vede Sygic a lucrat destul de mult la ea, insa deocamdata mie cel putin imi lasa impresia ca se misca cam greoi, poate pana la versiunea finala vor rezolva problema asta, insa totodata demonstreaza o implementare destul de interesanta in softul de navigatie, posibilitatea de a fi ghidati catre o destinatie folosind exclusiv o ruta destinata mersului pe jos, un feature foarte util mai ales daca sunteti intr-un oras strain si nu aveti masina.

Cel de-al doilea video prezinta optiunile de integrare cu retelele de socializare, cum va puteti impartasi locatia cu prietenii de pe FaceBook/Twitter sau cum puteti sa-i gasiti bazandu-va pe informatiile oferite de ei.

Sincer sa fiu noul soft arata foarte bine, sper doar sa aiba harti detaliate si pentru mica noastra tara uitata mai tot timpul de procatorii soft-urilor destinate navigatiei.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 761 - Computer Games Forum()

 • KraveKing

  Zaone am si eu o mica problema pe care ash vrea sa o discut cu tine personal poate poti sa ma ajuti dami un mail pe adresa mea cu un id de mess sau o adresa reala de a ta de mail si postul poti sa il stergi am incercat sa iti trimit mail pe ala de support dar imi da mailor demon!

 • @KraveKing: Scrie problema in formularul de la contact si o sa-ti raspund pe mail, zaone@zaone.ro functioneaza normal, primesc zilnic pe el mailuri.

 • mafia

  -problema e ca harta pentru Romania pentru acest program (pe iphone) e praf …in schimb pe symbian e ok.

 • daniela

  ziceti-mi si mie de unde pot lua sygic aura pentru symbian S60 si eventual touch.

 • @daniela: Touch ce? iPod Touch? iPod Touch nu are GPS, si de Symbian nu cunosc, aici vorbim de produse Apple.

  Anyway ai link in articol pentru aplicatia din AppStore.