CaniHazRecover – deblocheaza telefoanele care se blocheaza la restart

Exista foarte multe aplicatii/patch-uri in Cydia care odata instalate pot creea instabilitate sistemului ori mai rau pot duce la imposibilitatea de a porni telefonul dupa restart. CaniHazRecover este un mic tool compatibil DOAR cu MacOSX cu ajutorul caruia puteti trece peste aceste blocaje, si reaccesa telefonul.

Pana acum singura solutie de a trece peste aceste erori era un restore complet al firmware-ului iar asta insemna pierderea tuturor datelor nesalvate sau mai rau, pentru posesorii de iPhone 3GS fara SHSH in Cydia insemna trecerea la ultima versiune de firmware, adica pierderea posibilitatii de a face jailbreak/decodare. CaniHazRecover rezolva aceasta problema prin inlocuirea fisierelor de boot ale telefonului permitandu-va sa restartati terminalul si sa intrati in meniu pentru a sterge aplicatiile care creeaza probleme.

CaniHazRecover a fost testata de cei de la iSpazio care confirma ca metoda functioneaza cum trebuie desi CaniHazRecover este inca in stadiul beta.

Iata pasii care trebuie parcursi pentru a rezolva problemele terminalului :

– downloadati aplicatia de aici : [download id=”33″]

– deschideti una dintre iconitele cu nume rosu corespunzatoare terminalului vostru;

– urmati instructiunile pentru a debloca telefonul.

Iata terminalele compatibile :

  • iPhone EDGE
  • iPhone 3G iPhone 3G
  • iPod Touch iPod Touch
  • iPod Touch 2G NO MC iPod Touch 2G NO MC

Revin cu atentionarea, CaniHazRestore este compatibila DOAR cu MacOSX, nu poate fi folosit in Windows si nu se stie cand va aparea o versiune pentru Windows.

Articolul precedentSpotul publicitar pentru iPad
Articolul următorInfiniboard 1.1 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.