The Hero disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zXSnltEblpU[/youtube]

Despre noul joc al celor de la Chillingo, The Hero, am mai vorbit cu alte 2 ocazii insa acum il avem si in AppStore, Chillingo l-a trimis acum cateva zile spre aprobare si iata ca Apple si-a gasit timp si l-a si introdus astazi in AppStore.

Dupa cum v-am spus deja in articolele precedente, in The Hero aveti controlul asupra unui supererou care trebuie sa isi apere orasul de inamicii care incearca sa il cucereasca si sa stapaneasca lumea. Eroul nostru imprumuta cateva dintre puterile lui Superman : poate zbura, are ice breath, super viteza, etc, puterile clasice pentru un supererou american. Dupa cum se poate vedea si din trailer eroul isi poate upgrada puterile asa ca pe masura ce inaintati in joci veti deveni din ce in ce mai puternic.

Iata ce features are The Hero:

  • Two game modes: Campaign and Survival. In the first we will complete the 15 levels available while in the second we will survive as long as possible;
  • 20 different enemies
  • 20 awards
  • 2 modes of control, a PDA or virtual accelerometer
  • 2 difficulty levels

The Hero poate fi cumparat pentru 1.59€ din Ro AppStore de aici.

Articolul precedentiPhone OS 3.2 nu va fi disponibil si pentru iPhone
Articolul următorFileApp Pro gratuita in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.