Prima Pagina aplicatii 44% dintre aplicatiile pentru iPad testate pana acum sunt jocuri

44% dintre aplicatiile pentru iPad testate pana acum sunt jocuri

Apple e de ceva vreme in febra pregatirilor pentru lansarea iPad-ului si de cateva zile au permis request-urile pentru acceptarea aplicatiilor destinate iPad-ului, insa testele de pana acum pe aplicatii pentru iPad au fost facute intr-o proportie destul de mare pe jocuri ceea ce denota faptul ca Apple priveste iDevice-urile ca gaming platforms desi nu recunoaste asta in mod oficial.

Datele acestea vin de la una dintre cele mai prestigioase companii de analiza in domeniul telecomunicatiilor, Flurry, care a realizat acest studiu inca dinaintea anuntatii oficiale a noului produs de catre Apple, Flurry fiind compania care a sesizat ca Apple testeaza anumite produse pe iPhone OS 3.2 la mijlocul lunii ianuarie.

Ok, so 44% dintre aplicatiile testate sunt jocuri, insa cum ramane cu restul? Ei bine procentele arata cam asa pentru celelalte aplicatii testate : 14% sunt pentru Entertainment, 7% pentru social networking, 6% pentru sport, 5% pentru calatorii, 4% pentru lifestyle si restul listei o puteti vedea in poza atasata in partea stanga a articolului.

Din pacate Flurry nu a putut preciza si niste cifre pentru aceste procente insa a precizat ca dupa anuntul privind lansarea iPad-ului numarul developerilor interesati in AppStore aproape ca s-a triplat, ceea ce ma face sa cred ca developerii se asteapta sa dea de o mina de aur cu aplicatiile pentru iPad insa presimt ca in final vanzarile nu vor fi chiar atat de “epocale” precum au prezis unii.

LIKE
Articolul anteriorCastiga un iPhone cu Opera
Urmatorul articolBiteSMS 4.7 beta 3b update