Primele imagini cu iPad AppStore si sectiunea pentru adulti

In cursul serii trecute au aparut primele poze cu iPad AppStore si duma cum vedeti Apple are cateva aplicatii adaugate si dupa modul in care sunt prezentate putem trage concluzia ca un numar limitat de persoane au avut acces de ceva vreme la iPad AppStore si au testat o parte din aplicatii.

Preturile pentru aplicatii varianza de la 4.99$ la 14.99$, preturi rezonabile insa poate putin cam mari pentru un posesor de iPhone/iPod Touch care a fost invatat cu preturi mult mai mici pentru terminalul sau. Deocamdata acesta a fost doar un preview al celor de la Apple, AppStore-ul pentru iPad va fi lansat pe 3 aprilie odata cu livrarea iPad-urilor in SUA iar pana atunci preturile aplicatiilor ar putea suferi modificari.

Pe langa toate acestea, exista detalii ca Apple ar introduce o categorie 18+ pentru iPad/iPhone/iPod Touch in care desigur vor adauga doar aplicatiile destinate adultilor. Parerea mea este ca decizia e inspirata deoarece exista foarte multe persoane care ar plati pentru asa ceva iar Apple nu e straina de a lua anumite masuri doar pentru a face cativa bani.