iPhone OS 4.0 aduce posibilitatea de a conecta iPhone-ul la sistemul audio al masinii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wbco58GnS9c[/youtube]

Ce vedeti mai sus este o demonstratie a unei aplicatii existente in iPhone OS 4.0 beta care permite iPhone/iPod Touch-urilor sa fie conectate la computerul de bord/sistemul audio al masinii prin intermediul unui Apple Car kit pentru a reda melodiile din terminalul vostru.

S-ar parea ca Apple intentioneaza sa introduca un nou protocol „iPod Accessory Protocol” prin intermediul caruia veti putea conecta terminalul vostru la accesoriul Apple, ce probabil va consta intr-un dock, care la randul sau va fi conectat probabil la computerul de bord al masinii pentru a va da posibilitatea de a asculta melodiile din terminal utilizand sistemul audio al masinii.

iPhone OS 4.0 beta e abia la inceput si vor aparea tot felul de teorii pana la lansarea finala din vara, insa ati fi incantati sa cumparati un accesoriu care ar face terminalul vostru 100% compatibil cu sistemul audio al masinii?

Articolul precedentVideo : Splinter Cell Conviction pentru iPhone si iPod Touch
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 13.04.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.