Apple WWDC va incepe pe 7 iunie!

Apple a anuntat in mod oficial astazi ca WWDC-ul de anul acesta va avea loc intre 7 – 11 iunie 2010, perioada in care compania din Cupertino va oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a discuta/lucra impreuna cu software developerii Apple pentru a se familiariza cu noul iPhone OS 4.0.

In cele 5 zile cat tine evenimentul, developerii de aplicatii vor avea ocazia sa invete de la software developerii celor de la Apple tot ce trebuie sa stie in legatura cu iPhone OS 4.0, iar ca un element de noutate vor exista si sesiuni de development dedicate iPad-ului. Din pacate pentru cei interesati un bilet costa 1.599$, o suma foarte mare insa pentru cei care vor sa invete cat mai multe despre iPhone OS 4.0 probabil efortul merita.

This year’s WWDC offers developers in-depth sessions and hands-on working labs to learn more about iPhone OS 4, the world’s most advanced mobile operating system,” said Scott Forstall, Apple’s senior vice president of iPhone Software. “WWDC provides a unique opportunity for developers to work side-by-side with Apple engineers and interface designers to make their iPhone and iPad apps even better.

Probabil va asteptati ca aici Apple sa lanseze oficial iPhone OS 4.0 si sa prezinte noul iPhone 4G/HD, si eu ma astept insa nu exista nici un fel de detalii in acest sens si Apple ar putea la fel de bine sa organizeze un eveniment separat pentru aceste lansari, asa ca pana una alta data oficiala a lansarii ramane 22 iunie.

8 COMENTARII