Prima Pagina aplicatii Video : Split/Second, un nou racing game de la Disney

Video : Split/Second, un nou racing game de la Disney

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CzqlidwjybY[/youtube]

Split/Second este un nou joc pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat pe data de 18 a acestei luni si dupa cum vedeti deja din video-ul de mai sus se anunta a fi un titlu de luat in seama, in special daca sunteti un impatimit al jocurilor de tip racing.

Jocul este o portare a versiunii de pe XBOX 360/PS 3 insa in mare pastreaza aceeasi grafica si desigur aceleasi features. Din trailer se poate observa ca la capitolul grafica sta destul de bine Split/Second iar cei care l-au testat declara ca pe iPhone 3GS jocul se misca fara nici o problema, probabil va fi la fel si pe celelalte terminale insa nu ar fi de mirare ca Disney sa faca unele modificari pentru ca utilizatorii de iPhone 2G/3G sa poata juca in conditii optime acest joc.

Split/Second va poarta in lumea unui TV reality show unde voi trebuie sa concurati cu alti soferi pentru a castiga cat mai multe curse si implicit faima/bani, toate astea profitand la maxim de capabilitatile masinii, facand drift-uri, sarind peste obstacole/etc.

Exista 3 moduri principale de joc :

  • Season, care va poarta prin cursele din campionatul reality show-ului;
  • Quick Race, unde jucati pe orice cursa deblocata;
  • Multiplayer care desigur va da posibilitatea de a juca in retea cu prietenii.

Split/Second va fi disponibil pe 18 mai(dupa cum am spus deja mai sus) si eu unul abia il astept, sunt sigur ca va fi un hit!

Voi ce parere aveti?

emag black friday lista reduceri