Video : Split/Second, un nou racing game de la Disney

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CzqlidwjybY[/youtube]

Split/Second este un nou joc pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat pe data de 18 a acestei luni si dupa cum vedeti deja din video-ul de mai sus se anunta a fi un titlu de luat in seama, in special daca sunteti un impatimit al jocurilor de tip racing.

Jocul este o portare a versiunii de pe XBOX 360/PS 3 insa in mare pastreaza aceeasi grafica si desigur aceleasi features. Din trailer se poate observa ca la capitolul grafica sta destul de bine Split/Second iar cei care l-au testat declara ca pe iPhone 3GS jocul se misca fara nici o problema, probabil va fi la fel si pe celelalte terminale insa nu ar fi de mirare ca Disney sa faca unele modificari pentru ca utilizatorii de iPhone 2G/3G sa poata juca in conditii optime acest joc.

Split/Second va poarta in lumea unui TV reality show unde voi trebuie sa concurati cu alti soferi pentru a castiga cat mai multe curse si implicit faima/bani, toate astea profitand la maxim de capabilitatile masinii, facand drift-uri, sarind peste obstacole/etc.

Exista 3 moduri principale de joc :

  • Season, care va poarta prin cursele din campionatul reality show-ului;
  • Quick Race, unde jucati pe orice cursa deblocata;
  • Multiplayer care desigur va da posibilitatea de a juca in retea cu prietenii.

Split/Second va fi disponibil pe 18 mai(dupa cum am spus deja mai sus) si eu unul abia il astept, sunt sigur ca va fi un hit!

Voi ce parere aveti?

2 COMENTARII

  1. Inca un racing game plictisitor… sunt atatea disponibile ca m-am saturat de ele. Mai bine scoteau si ei ceva gen asassin’s creed, etc.