Video : iPhone 4G/HD \”pierdut\” in Vietnam

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6AAnUHePbe4[/youtube]

Noi imagini cu prototipul de iPhone 4G/HD apar pe internet, de data aceasta din Vietnam, se pare ca baietii de acolo au reusit sa puna si ei mana pe prototipul noului iPhone ce probabil va fi anuntat de Apple luna viitoare. Device-ul arata identic cu cel prezentat de Gizmodo deci exista in realitate si sansele ca acesta sa fie noul iPhone sunt foarte mari.

Veti vedea in pozele de mai jos ca pe una apare un scris in partea stanga jos a imaginii, nu stiu de ce apare acolo si cu ce are legatura insa nici acest prototip nu avea vreo versiune a iPhone OS instalata, oricum pana una alta arata identic cu cel din prezentarea Gizmodo.

UPDATE : Se pare ca intre modelul acesta si cel prezentat de Gizmodo exista o diferenta, lipsesc suruburile din partea de jos a terminalului ceea ce ar putea indica faptul ca acest device este mai nou.

Device-ul a fost desfacut si in interior s-a observat existenta unui procesor Apple, deci e foarte posibil ca acest prototip sa aiba procesorul A4 de pe iPad, poze aveti mai jos.

UPDATE 2 : Gizmodo confirma ca procesorul e defapt identic cu cel de pe iPad, deci un procesor A4 de 1Ghz cu 256MB Ram. Totodata se pare ca prototipul a fost cumparat contra 4000$ de catre cei care l-au prezentat.

Thanks to Mihai.