Prima Pagina aplicatii Splinter Cell : Conviction aproape de lansarea in AppStore

Splinter Cell : Conviction aproape de lansarea in AppStore

0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cWqRYcwzkjQ[/youtube]

Gameloft a publicat ieri un nou trailer pentru mult asteptatul Splinter Cell : Convinction si dupa cum vedeti din trailer jocul arata foarte bine, eu nu sunt mare fan al FPS-urilor pe iPhone/iPod Touch insa SC : Conviction mi-a atras atentia si il voi incerca cu siguranta.

Grafica arata foarte bine, iar actiunea in-game este foarte alerta si imi place ca Gameloft a ales sa implementeze multe dintre functiile jocului de pe PC/console, cum ar fi : silent kill, ideea cu folosirea umbrelor pentru a te ascunde sau one hand kill.

Gameloft nu a anuntat inca data lansarii insa publicarea acestui trailer releva faptul ca nu vom avea mult de asteptat pana ce jocul va fi disponibil in AppStore, asa ca da daca sunteti un fan al seriei fiti pregatiti sa il cumparati.

Articolul anteriorPre-comenzile iPad devansate din nou
Urmatorul articolNoul iPhone 4G/HD ar putea avea un procesor A4 de 1Ghz si 256 MB RAM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.