Prima Pagina baseband iPhone OS 4.0 beta 3, not so great

iPhone OS 4.0 beta 3, not so great

iPhone OS 4.0 beta 3 este disponibil de aproape 2 saptamani si trebuie sa recunosc ca Apple face pasi mari pentru a aduce pe iPhone foarte multe dintre functiile care exista in momentul de fata pe alte terminale mobile, insa pentru utilizatorii de iPhone aceste functii sunt disponibile doar prin intermediul jailbreak-ului.

Lista de noutati o gasiti in articolul dedicat acestui subiect, astazi voi vorbi despre 2 lucruri care nu mi s-au parut atat de grozave in iPhone OS 4.0 beta 3. Primul lucru care ma deranjeaza este ca acest nou beta a venit cu un baseband update care din pacate a incetinit rau de tot viteza de navigare pe internet, atat prin WiFi cat si prin reteaua 3G, defapt navigarea prin reteaua 3G a revenit la “viteza” pe care o avea inainte sa fac update la beta 1. Al doilea lucru il reprezinta faptul ca 3GS-ul meu se misca mai greu cu beta 3 decat cu firmware 3.1.2/3 de exemplu, chiar si navigarea prin meniu este usor mai greoaie, nu e ceva chiar usor sesizabil insa la o folosire indelungata se observa si pentru mine asta e un lucru ingrijorator deoarece s-ar putea adeveri ceea ce am spus eu, adica Apple va limita iPhone 3GS atat la functionalitate cat si la rapiditate odata cu lansarea iPhone OS 4.0/iPhone 4G.

Inainte sa ma acuzati de cine stie ce va spuna ca aceasta parere este complet subiectiva si se bazeaza pe experienta proprie cu 3GS-ul din dotare, e posibil ca pe alte aparate situatia sa fie alta sau altii sa nu sesizeze/aiba aceleasi probleme.

Totusi ar fi interesant sa aud si parerile altora care au instalat beta 3, voua cum vi se pare aceasta versiune beta?

 • Pingback: Tweets that mention iPhone OS 4.0 beta 3, not so great - -- Topsy.com()

 • FiatLux

  @x: Chestia cu incalzitul procesorului ?

 • macelaru73

  O sa stam linistiti cu 3.1.3 si gata…..Cine doreste sa se chinuie pune OS4!

 • bogdan

  sper sa n-ai dreptate cu acea teorie 😐

  ar fi de c**** rau de tot apple-ul 😐

  sper doar sa fie o problema pe care s-o rezolve cat mai repede cu putinta :-s

 • FiatLux

  Cand a lansat lately ceva Apple si a avut probleme? Come on.

 • Nelu

  OS 4.0 o sa fie cum trebuie cand va fi oficial acum e in teste de-asta are si numele Beta 🙂

 • x

  @FiatLux – Amice, se pare ca nu esti fan de fan – imac-urile, generatia noua – cauta pe net cate probleme's cu ele.

 • Atat voi spune : sper sa aveti voi dreptate si eu sa fiu ala care vorbeste prostii, insa imi pare rau dar veti fi dezamagiti daca ganditi asa.

 • Cr1st1one

  Pe un 3G, OS4 b3 merge sau… mai bine zis..abia merge. Poze, ba face, ba nu. In Photos , daca incerci sa vezi o poza, restart instant (Poti intra in Photos… poti sa vezi pozele mici.. dar cand dai click pe una, o face fullscreen si restart instant). Aplicatiile se misca greoi…jocurile cu putine fps… Per total, OS4 beta nu prea poate folosit pe un iDevice pentru uz zilnic. Este de asemenea foarte pozibil, sa fie o miscare a Apple pt a ne "forta" sa cumparam noul iPhone, so… cel putin pe 3G nu stiu cum va rula OS4 final, sigur nu ca 3.1.x