iPhone OS 4.0 beta 3, not so great

iPhone OS 4.0 beta 3 este disponibil de aproape 2 saptamani si trebuie sa recunosc ca Apple face pasi mari pentru a aduce pe iPhone foarte multe dintre functiile care exista in momentul de fata pe alte terminale mobile, insa pentru utilizatorii de iPhone aceste functii sunt disponibile doar prin intermediul jailbreak-ului.

Lista de noutati o gasiti in articolul dedicat acestui subiect, astazi voi vorbi despre 2 lucruri care nu mi s-au parut atat de grozave in iPhone OS 4.0 beta 3. Primul lucru care ma deranjeaza este ca acest nou beta a venit cu un baseband update care din pacate a incetinit rau de tot viteza de navigare pe internet, atat prin WiFi cat si prin reteaua 3G, defapt navigarea prin reteaua 3G a revenit la “viteza” pe care o avea inainte sa fac update la beta 1. Al doilea lucru il reprezinta faptul ca 3GS-ul meu se misca mai greu cu beta 3 decat cu firmware 3.1.2/3 de exemplu, chiar si navigarea prin meniu este usor mai greoaie, nu e ceva chiar usor sesizabil insa la o folosire indelungata se observa si pentru mine asta e un lucru ingrijorator deoarece s-ar putea adeveri ceea ce am spus eu, adica Apple va limita iPhone 3GS atat la functionalitate cat si la rapiditate odata cu lansarea iPhone OS 4.0/iPhone 4G.

Inainte sa ma acuzati de cine stie ce va spuna ca aceasta parere este complet subiectiva si se bazeaza pe experienta proprie cu 3GS-ul din dotare, e posibil ca pe alte aparate situatia sa fie alta sau altii sa nu sesizeze/aiba aceleasi probleme.

Totusi ar fi interesant sa aud si parerile altora care au instalat beta 3, voua cum vi se pare aceasta versiune beta?