Prima Pagina Apple iPhone 4G/HD cu 512MB RAM si o baterie mai mare?

iPhone 4G/HD cu 512MB RAM si o baterie mai mare?

Surse apropiate companiilor care asambleaza viitorul iPhone 4G/HD sustin ca Apple a comandat nu mai putin de 24  de milioane de unitati, Foxconn urmand sa livreze 4.5 milioane in cursul acestei veri, restul de 19.5 milioane urmand a fi livrate pana la sfarsitul anului, o cifra absolut impresionanta care denota faptul ca Apple nu doreste sa fie prinsa cu garda jos in ceea ce priveste stocurile pentru iPhone 4G/HD.

Conform acelorasi surse noul model de iPhone va implementa 2 tehnologii folosite in HTC Hero, anume IPS(in-plane-switching) si FFS(fringe-field-switching) care vor imbunatati calitatea imaginii ecranului dar vor face totodata posibilita adoptarea unei rezolutii de 960×640 pixeli pentru urmatorul device.

Aceeasi sursa sustine ca viitorul iPhone 4G/HD va avea un procesor ARM Cortex A8 si 512MB RAM, si o baterie mai mare, asta datorita noii forme a device-ului care mareste capacitatea de stocare a pieselor cu aproximativ 33%, Apple profitand de spatiul in plus pentru a monta o baterie mult mai puternica. Desi par interesante, aceste informatii se bat cap in cap cu piesele descoperite in prototipurile de iPhone 4G/HD prezentate de Gizmodo si de cei din Vietnam, sa fie aceste informatii doar o incercare de a dezinforma lumea sau poate prototipurile respective erau departe de a fi terminate? Oricum ar fi noile informatii par interesante si ramane de vazut daca vor avea suport real.

Ce parere aveti? Sunt credibile informatiile acestea?

LIKE
Articolul anteriorAplicatii gratuite sau la pret redus 17.05.2010
Urmatorul articolAproape 70.000 de iPads pre-comandate in Italia