iPhone 4G/HD cu 512MB RAM si o baterie mai mare?

Surse apropiate companiilor care asambleaza viitorul iPhone 4G/HD sustin ca Apple a comandat nu mai putin de 24  de milioane de unitati, Foxconn urmand sa livreze 4.5 milioane in cursul acestei veri, restul de 19.5 milioane urmand a fi livrate pana la sfarsitul anului, o cifra absolut impresionanta care denota faptul ca Apple nu doreste sa fie prinsa cu garda jos in ceea ce priveste stocurile pentru iPhone 4G/HD.

Conform acelorasi surse noul model de iPhone va implementa 2 tehnologii folosite in HTC Hero, anume IPS(in-plane-switching) si FFS(fringe-field-switching) care vor imbunatati calitatea imaginii ecranului dar vor face totodata posibilita adoptarea unei rezolutii de 960×640 pixeli pentru urmatorul device.

Aceeasi sursa sustine ca viitorul iPhone 4G/HD va avea un procesor ARM Cortex A8 si 512MB RAM, si o baterie mai mare, asta datorita noii forme a device-ului care mareste capacitatea de stocare a pieselor cu aproximativ 33%, Apple profitand de spatiul in plus pentru a monta o baterie mult mai puternica. Desi par interesante, aceste informatii se bat cap in cap cu piesele descoperite in prototipurile de iPhone 4G/HD prezentate de Gizmodo si de cei din Vietnam, sa fie aceste informatii doar o incercare de a dezinforma lumea sau poate prototipurile respective erau departe de a fi terminate? Oricum ar fi noile informatii par interesante si ramane de vazut daca vor avea suport real.

Ce parere aveti? Sunt credibile informatiile acestea?