RecBoot – introduce terminalul in Recovery Mode cu un singur click

RecBoot este un nou utilitar pentru Windows/Mac cu ajutorul caruia puteti introduce terminalul in Recovery Mode printr-o simpla apasare de buton, insa totodata puteti scoate telefonul din Recovery Mode la fel de simplu. Programelul functioneaza cu orice versiunea de iPhone/iPod Touch si este foarte util avand in vedere ca programele de salvat SHSH-uri necesita introducerea telefonului in Recovery Mode, iar restore-urile la fel, insa cu ajutorul celeilalte optiuni veti putea foarte usor scoate telefonul din Recovery Mode.

Iata cum puteti folosi RecBoot :

1. Downloadati arhiva pentru Mac si Windows;

2. Instalati libusb din arhiva altfel programul NU va functiona. Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci dati click pe installer si selectati compatibilitatea cu Windows XP pentru ca programul sa se instaleze corect;

3. Conectati terminalul la PC;

4. Selectati optiunea dorita si terminalul va fi fie introdus fie scos din Recovery Mode.

Asta e tot, simplu si usor insa va fi foarte util in lunile ce vor urma.

Articolul precedentSplinter Cell Conviction disponibil in 2 zile
Articolul următorUnele pre-comenzi europene pentru iPad au fost livrate in avans
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.