Optiunea geotagging pentru poze functioneaza in iPhone OS 4.0 beta 4

Apple a introdus odata cu iPhone OS 4.0 beta 1 functia geotagging pentru poze, aceasta functie dandu-va posibilitatea de a adauga un tag fiecarei poze, tag care sa contina locatia exacta in care a fost facuta acea poza/au fost facute acele poze. Functia este foarte interesanta si foarte utila deoarece, sa fim seriosi, se intampla de multe ori sa uitam unde au fost facute unele dintre pozele noastre.

Din pacate respectiva functie nu a functionat nici macar partial pana la iPhone OS 4.0 beta 4 insa acum functioneaza si dupa cum vedeti in poza de mai sus puteti folosi aplicatia Maps pentru a vedea pe harta unde anume ati facut pozele si cate poze au fost facute in fiecare locatie. Sincer sa fiu consider aceasta functie foarte utila si in mod sigur nu sunt singurul, totodata ma bucur ca Apple a reusit sa o faca sa functioneze corespunzator.

Articolul precedentApple plateste angajatii companiei Foxconn
Articolul următorPredators – un nou joc pentru iPad/iPhone/iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.