Optiunea geotagging pentru poze functioneaza in iPhone OS 4.0 beta 4

Apple a introdus odata cu iPhone OS 4.0 beta 1 functia geotagging pentru poze, aceasta functie dandu-va posibilitatea de a adauga un tag fiecarei poze, tag care sa contina locatia exacta in care a fost facuta acea poza/au fost facute acele poze. Functia este foarte interesanta si foarte utila deoarece, sa fim seriosi, se intampla de multe ori sa uitam unde au fost facute unele dintre pozele noastre.

Din pacate respectiva functie nu a functionat nici macar partial pana la iPhone OS 4.0 beta 4 insa acum functioneaza si dupa cum vedeti in poza de mai sus puteti folosi aplicatia Maps pentru a vedea pe harta unde anume ati facut pozele si cate poze au fost facute in fiecare locatie. Sincer sa fiu consider aceasta functie foarte utila si in mod sigur nu sunt singurul, totodata ma bucur ca Apple a reusit sa o faca sa functioneze corespunzator.

2 COMENTARII

  1. Functia este implementata cred ca de la 3.0 incoace.. doar ca locatia o puteai vedea doar in programe specializate precum Picasa. Acum s-a implementat aceasta functie de vizualizare direct in aplicatia Photos, e altceva.