In iPhone OS 4.0 putem folosi terminalul pe post de \”lanterna\”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LkB1X9_7Qb4[/youtube]

Se pare ca iPhone OS 4.0 beta 4 are un feature/bug ascuns, care pana acum a trecut neobservat insa un utilizator de iPhone l-a descoperit din greseala in timp ce se juca cu telefonul sau, astfel ca daca apasati de 3 ori consecutiv butonul Lock, in iPhone OS 4.0, ecranul va deveni complet alb si putem folosi telefonul pe post de mini lanterna.

Exista destule aplicatii in AppStore sau chiar in Cydia care pot reproduce aceasta functionalitate insa ar fi interesant daca Apple ar introduce-o ca un feature al iPhone OS 4.0, totusi eu tind sa cred ca e vorba de un bug si nu de o optiune in sine.

Ati vrea ca aceasta functionalitate sa fie introdusa in iPhone OS 4.0? V-ar ajuta cu ceva?

Articolul precedentImagini cu bateria noului iPhone
Articolul următorNoi imagini cu carcasa alba de iPhone 4G/HD
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.