Samsung Galaxy Tab anuntata de Samsung

3

Apple a pornit un adevarat trend in lumea producatorilor de terminale mobile prin lansarea tabletei iPad, astfel ca acum unul dintre cei mai mari producatori de componente electronice din lume, Samsung, a anuntat ca va produce o tableta denumita Samsung Galaxy Tab care va semana in multe privinte cu smartphone-ul Samsung Galaxy S.

Anuntul a fost facut prin contul Twitter al blogului Samsung din Africa de Sud, tot prin acelasi cont venind si informatia ca tableta are un ecran TFT de 7 inch si dupa cum reiese din tweet ar putea fi doar unul dintre modelele aflate in productie. Alte surse sustin ca tableta ar rula Android OS cu TouchWiz UI modificat de Samsung, ar avea o camera fronta, si ca ar functiona pe retele 3G.

La o prima vedere nu arata chiar rau si daca va uitati atenti are chiar si o iconita “Phone” deci probabil va permite si efectuarea de apeluri. Ce spuneti, ati da o tableta iPad pe asa ceva?

UPDATE : Se pare ca tableta va folosi acelasi procesor ca si Samsung Galaxy S si iPad/iPhone 4G/HD, adica un procesor de 1Ghz Intrinsity Hummingbird S5PC110. Ca sa va faceti o idee despre cum se misca noul Samsung Galaxy S cu acest chip si Android 2.1 uitati-va la video-ul de mai jos. Totul e absolut fluent, pana si video-urile in format HD ruleaza foarte bine, iar daca Samsung va trece acest telefon la Android 2.2 atunci performantele vor fi si mai bune.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mbJFJ2pmedA[/youtube]