Imagini cu \”Magic Trackpad\” ce ar putea fi prezentat la WWDC

Astazi au aparut pe internet cateva imagini cu un trackpad, numit neoficial “Magic Trackpad”, care ar apartine Apple si ar urma sa fie prezentat in cadrul keynote-ului de diseara. Apple lucreaza destul de mult la imbunatatirea tehnologiilor “touch” si iata ca e foarte posibil sa vedem un nou “produs magic” prezentat diseara la WWDC.

“Magic Trackpad” functioneaza asemanator unui trackpad pe care il gasiti la orice laptop, desigur ca trackpad-ul acesta este mult mai mare, are o tehnologie multitouch net superioara oricaror altora de pe piata. S-ar parea ca noul trackpad detine toate feature-urile Magic Mouse-ului, recunoaste scrisul si poate fi conectat la orice PC/laptop prin intermediul Bluetooth. Ramane sa vedem diseara daca va fi prezentat acest produs si care sunt caracteristicile sale.

1 COMENTARIU

  1. Inca o ora jumate.. Doamne ajuta sa scoata ceva fain. Nu mi-am facut in viata mea abonament la telefonia mobila. Dar daca Apple scoate iphone 4g in seara asta. Promit ca imi fac abonament la orange pt el. Ca saracul 3g cred ca va fi de domeniul trecutului