Tarile in care iPhone 4 se vinde decodat

iPhone 4 va fi lansat pe 24 iunie in 5 tari de pe glob : SUA, Franta, Germania, Marea Britanie si Japonia iar din iulie acestor 5 li se vor adauga inca 22 de tari apoi intre august si septembrie inca 44. Din pacate Romania intra in ultima categorie deci vom avea iPhone 4 disponibila in Romania cel mai devreme in luna august, existand totodata posibilitatea ca lansarea sa se amane pentru septembrie luand in calcul posibilele probleme de stoc.

Avand in vedere ca eu personal, si stiu ca sunt multi printre voi care gandesc la fel, nu doresc sa astept pana cand va pune in vanzare Orange iPhone 4 oficial in Romania, as dori sa il iau din strainatate nou si decodat din fabrica. In aceasta idee ma orientez in primul rand spre Italia deoarece stiu ca acolo iPhone 4 va  fi comercializat 100% indiferent de unde e cumparat, dar totusi as dori sa stiu si alte tari in care iPhone 4 se vinde decodat si eventual daca livreaza o comanda in Romania. So va rog pe voi, cei care aveti cunostinte despre tarile/magazinele are vand iPhone 4 decodat in Europa sa le impartasiti cu noi.

V-as ruga sa nu oferiti informatii eronate pentru ca acest articol va fi citit de foarte multi oameni si nu as vrea sa se creeze o stare de confuzie atat pentru toti cei care citesc acest articol cat si pentru mine.

52 COMENTARII

  1. Eu am vorbit in USA si in Italia cu rudele mele, si am dat comanda de 10 bucati necodate. Cei din USA mi-au spus ca nu vor putea cumpara mai mult de 2 buc. de om, vanzarile fiind limitate, iar in Italia nu va fi nici o problema. Acum sa vedem daca din prima serie scoasa la vanzare in USA vor exista neverlocked-uri! …daca nu, am sa cer 1-2 codate pe AT&T ..si asteptam Italia 😉

  2. Zaoane, cat ai da maxim pentru un neverlocked? Peste ce suma de bani nu ai trece cand vorbim despre un telefon?

    Eu nu as da mai mult de 25 mil orice ar face un telefon…

  3. @zaone:

    Sunt din Bucuresti, ..si probabil ca am sa le dau cu un 10% in plus fata de pretul lor. Daca rezolv inainte ca sa-ti cumperi tu, iti promit ca-ti vand unul la pretul cu care il iau! Apreciez munca depusa de tine cu site-ul asta, si cred ca toti iti suntem datori. Asa ca ne revansam si noi cum putem ;).

  4. @Valentin: Iti multumesc pentru oferta Valentin si daca va fi cazul discutam si rezolvam ceva care sa fie fie favorabil pentru amandoi!

    @Didu : Nu stiu cat as da si nici nu ma pronunt, de multe ori am pus o limita de pret la achizitii si am depasit-o cu ochii inchisi.

  5. Belgia. De acolo am luat 3gs-ul neverlock. A fost 575 euro, deci mai ieftin ca la vodafone in italia unde era parca 620.

  6. @viteza:

    Am sa anunt pe acest site cand voi avea detalii despre pret, tip, etc.

    Promit sa postez intai aici, apoi daca mai ramane ceva nevandut… pe okazii 😉

  7. Nu voi face o sectiune speciala pentru ca nu doresc sa transform acest site intr-un loc de facut comert. Daca vrei poti face un topic pe forumul de discutii generale unde sa iti expui oferta sau ce vrei tu.
    Daca vreunul dintre voi sau amandoi se va/va veti doveri a fi serios/seriosi atunci mie nu mi-ar fi greu sa va recomand oamenilor.

  8. imi place ca toti am luat atitudine si lumea nu se mai baga la telefoane codate pt k s a saturat de atatea programe si asta e un avantaj pt k il poti folosi si fara jailbreak si cu jailbreak …apropo daca o sa aveti iphone 4 o sa vreau si eu

  9. @Valentin:

    Ai idee de un pret estimativ? sunt si eu interesa de unul de indata ce le aduci si vb lui Zaone: cand preconizezi sa primesti in tara primele telefoane?

  10. @zaone:

    Cum apar la vanzare le cumpara si mi le trimit. Am sa vad si in UK, am si acolo niste prieteni. Ideea este ca vreau sa aduc neverlocked-uri. La cele codate nu m-as baga. Daca apar numai codate in prima faza, si sunt la pret bun, am sa iau 1-2 buc de curiozitate …pana apar restul.

    Am sa postez aici "status-uri' :). Nu vreau sa ma imbogatesc din asta, ideea este ca daca tot iau ptr mine, pot sa-i ajut si pe altii care apreciaza telefonul asta la adevarata lui valoare. Ptr.fitze "de Dorobanti" or sa apara samsarii pe okazii la pret dublu aproape .. .

  11. @Valentin.

    Te rog sa ma treci si pe mine pe lista neaparat! Eu o sa incerc sa-mi fac precomanda din Germania sapt viitoare in caz ca vand neverlocked…

    Daca nu… atunci apelez la tine pt unul neverlocked, asta daca nu fac eu rost pana atunci!

    Sa ma tii pe lista, mersi 🙂

    sparxxx@gmail.com

  12. si…..cu microsimul ce facem?….pana apare la noi in romania in oferta de cartele de la orange?….cumpara careva un perforator spercial?

  13. Zaone, ne-ai ajuta daca ai face o rubrica speciala, gen baza, vanzari etc 🙂 ne-ai usura si munca noastra si a potentialilor cumparatori 🙂 ar sti unde sa beleasca ochii 🙂

  14. 120 de lei pentru cei comozi, lucru manual ii cel mai bun, iei dimensiunile pui pana pe un subler si-o ghilotina si voila il microsim 🙂

  15. Ce stiti despre Germania referitor la codare/vanzare la liber? Am drum pe 1 iulie pana acolo si ma gandesc sa dau o fuga pana la magazinul Apple din Munchen. Timingul ar fi bun ca banuiesc ca sunt sanse sa gasesc la o saptamana dupa lansare.

  16. @Dragos: In germania am incercat sa imi iau o cartela prepaid si nu am reusit pe motiv ca nu am domiciliu in germania. Ma indoiesc ca poti lua un tel de la apple cu pasaportul. Merita incercat oricum

  17. Interesant ! Sa nu mai astept pana in August după Orange ??? Åžtiu sigur ca in Australia si Honk Kong se vând fără abonament. In plus preÅ£ul este mai atractiv. Problema este ca se vor lansa cel mai probabil pe 31 Iulie. Deci ce îmi e 31 Iulie ce mi-e 15 August ? Speranta vine din UK sau din Germania. Oferta O2 pare atractiva.

  18. VA ROG CEI CARE VETI ADUCE IPHONE 4 NEVERLOCKED DATI ADD : bow_wow_power pt Yahoo. Sunt iteresat,vreau neaparat un iphone 4.ms