Prima Pagina Apple Apple ar putea inregistra vanzari record cu noul iPhone 4

Apple ar putea inregistra vanzari record cu noul iPhone 4

Conform InformationWeek foarte multi americani se gandesc sa cumpere noul iPhone 4 anuntat acum o saptamana in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC. Jurnalul citeaza informatii primite de la un site ce ofera servicii de buyback si care a inregistrat un numar foarte mare de cereri de cumparare pentru iPhone 3G/3GS din 7 iulie si pana acum. Anul trecut in aceeasi perioada, adica dupa prezentarea iPhone 3GS, site-ul a inregistrat 141 de cereri versus peste 1000 inregistrate in prezent iar dintre acestea 65% vizeaza modelul iPhone 3GS de 16GB.

Cifrele prezentate de aceasta companie sunt mai mult decat interesante, vorbim de o crestere foarte mare in randul celor care isi vand vechiul iPhone pentru a cumpara iPhone 4, insa pe de o parte era de asteptat ca multa lume sa renunte la “batranul” 3GS si sa treaca la noul model de iPhone. Poate camera de 5 megapixeli, procesorul de 1Ghz sau  noua tehnologie implementata in ecran i-au convins pe multi ca acest nou device merita sutele de dolari/euro pe care Apple ii cere pe el.

Eu nu voi vinde 3GS-ul insa intentionez sa-mi cumpar un iPhone 4, totusi cati dintre voi au dat vechiul telefon pentru a-si achizitiona noul iPhone?

 • catalin

  eu am 2G insa nu il voi vinde,oricum nu am sanse sa iau mare lucru insa clasicul ramane cel revolutionar.

 • fabby

  eu aveam 3gs 16gb versiunea alba in stare impecabila si l`am dat chiar inainte de conferinta am primit un pret foarte bun pe el…mai pun oleaca si imi iau iphone 4

 • Pingback: Предложение()

 • adyitalianu

  eu am avut 3gs de 32 gb alb aproape ca nou de la orange. si l-am dat in perioada cand a aparut detalii despre iPhone 4. M-am gandit ca la cat de mortal este trebuie sa-mi vand 3gs-ul neaparat. l-am dat cu 16 mil.

 • Sebo

  Care nu a aparut inca ?! :))

  Ce sunt 500 Eu in + / –

  Cam la pretul asta o sa astept sa iau iphone 4, neverlocked evident. 3gs-ul il dau cadou 🙂 si-asa o sa fie raritate, alb :X