Pretul iPhone 4 in Japonia

Astazi operatorul de telefonie mobila Softbank din Japonia a afisat preturile oficiale pentru iPhone 4 si este abia primul operator din cele 4 tari care trebuie sa afiseze preturile oficiale pentru iPhone 4 in cursul zilei de astazi.

Conform preturilor afisate de Softbank, japonezii vor plati 512€ pentru versiunea de 32GB si 409€ pentru versiunea de 16GB, ambele modele la liber, fara nici un fel de abonament. Sincer sa fiu preturile acestea sunt mult mult sub ce ma asteptam eu sa fie iar asta e un lucru foarte bun deoarece chiar daca telefoanele nu sunt decodate din fabrica, totusi pot fi achizitionate la un pret foarte bun si decodate mai apoi cu programul de decodare al celor de la Dev Team sau geohot, program care va apare la cateva zile/saptamani/luni de la lansarea oficiala a iPhone 4.

Ce parere aveti, in Europa vor fi preturi la fel de mici sau vor fi mai mari?

15 COMENTARII

  1. Tinand cont de nivelul de trai din japonia…parerea mea este ca ori nu sunt reale preturile ori in Europa vor fi putin mai mici sau egale preturile.

    Bafta.

  2. 409 euro inseamna 1725ron la cursul de azi. 2060ron ar costa in State. Deci, mai ieftin in Japonia sau chiar si in Europa, daca pretul va ramane la fel de atractiv si in alte tari, precum Germania sau UK. Ciudat. Sigur pretul japonez include si taxele locale?

    BTW, telefoanele luate la liber din State sunt codate si nu pot fi deblocate nici macar contracost (cum se poate in UK, pentru 15 lire or more), nu?

  3. Cel puțin în România sunt convins că va costa cel puțin 4000 lei cel de 32GB. Adică din câte văd unul 3GS la 32GB fără abonament costă 3800 lei (900€) … La noi se poate să îndesăm prețul, avem bani 🙂

  4. @cft: Sunt reale preturile stai linistit.

    @the1: Nici preturile din SUA nu includ taxele, e posibil ca in Japonia taxele sa fie mai mici decat in Europa/SUA totusi. Sa nu mai vorbim ca telefoanele merg din China direct in Japonia deci taiem costurile ridicate cu expeditia.

    @Florin: Eh, la Orange preturile sunt mult mai mici.

  5. @Florin…peste toate lasati-ne cu Tinyurl-urile alea…frate scapa DevTeam si Geohot de site-urile astea de doi lei si apar acum si la noi? Incredibil de stresant…ar trebuii facut ceva ca site-urile sa stearga url-urile astea de kkt.

    @All sper ca preturile la noi pentru un Iphone 4 sa ramana Loiale celor de afara, cel putin parerea mea este ca Umflaturile astea nesimtite din Romania nu duc decat la obligarea Clientilor de a da o fuga in afara sa cumpere un telefon si toate astea ducand la o vanzare mult mai mica a celor care s-au gandit sa comecializeze aceste aparate…e chiar ciudat cum la noi o tara asa de varza din punct de vedere economic sa aduca preturi fantastic de mari in raport cu venitul mediu. INGROZITOR…

  6. @r3d: Probabil ca nu, btw m-am mai uitat la preturile alea de la 3 si am realizat ca pentru a cumpara un 3GS la 99 de euro trebuie sa iei o cartela care timp de 2 ani de zile trebuie sa o reincarci cu suma trecuta in oferta, deci nu e nici o afacere.

  7. wow. preturi bune! adica oarecum mai mici decat ma asteptam. Cred ca in Europa vor fi cel putin egale. Daca cel de 16 gb costa 400 euro atunci o sa cumpar doua.

  8. @Chitzy:

    Chiar dacă e offtopic, care e problema, eu am dat doar un exemplu de pret pe un site din Romania, quickmobile. Vroiai să vezi un link kilometric in loc de cel mic?

    on: Anyway chiar dacă prețul nu va ajunge la cel menționat de mine, eu zic că sigur va fi considerabil mai mare decât cele din Japonia. Și totuși speranța moare ultima 🙂

  9. @Florin…stii bine ca linkul ala e de la nush ce site-uri care pe unii din cate vad fascineaza…in care cu fiecare vizita aduni nr de clickuri sau credit sau nu mai stiu ce fac exact…asa ca hai sa ne vedem de topicurile generale de aici si lasa prostiile si spameaza si tu pe site-urile in care se gasesc oamenii credibili sa-ti dea tie clickuri…

  10. Владельцу сайта Noutati iPhone – tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri….

    Здравствуйте! Предлагаем вам поучаствовать в партнерской программе с оплатой за клики. Цена: 700р за 1000 кликов. Формат рекламы: Тизеры. Наш сайт: http://bit.ly/d4Pd5E

  11. Lumea e nebuna in ziua de azi.Preturi exagerate la telefoane de parca ar face si o ciorba buna.Pana la urma esti entuziasmat de el la inceput pana te plictisesti de aplicatii si o sa-l ai doar ca un simplu telefon.O mare prostie zic eu cu telefoanele astea scumpe.Acelasi lucru se intampla si cu laptopurile sau masinile .
    Imi cumpar laptop dar il tin pe birou acasa (motiv:ocupa mai putin spatiu :)) Deci chiar daca nu am nevoie de laptop ca nu sunt om de afaceri si nu ma deplasez cu el, eu vreau unul ca sa fiu in rand cu lumea moderna :)) . Cu masinile la fel….Stau cu mama si cu tata pana mor dar imi cumpar masina de 30 mii euro …sa fiu cel mai tare din parcare ………O mare tampenie!