iPhone 4 se comercializeaza decodat sau nu?

In momentul de fata stim sigur ca orice iPhone 4 cumparat din magazinule online Apple din Marea Britanie este 100% decodat si poate fi folosit cu orice operator din lume. Nu exista informatii cu privire la terminalele achizitionate prin operatorii din Marea Britanie la prelungire de abonament asa ca daca intentionati sa achizitionati unul in acest mod ar fi bine sa va interesati la operatorul de la care doriti sa il cumparati sa vedeti daca e decodat sau nu.

Magazinele online Apple din intreaga lume(exceptie facand SUA desigur) au fost inchise insa site-ul iSpazio a afirmat ca iPhone 4 se comercializeaza decodat si in Franta/Germania insa deocamdata informatia aceasta nu poate fi verificata pana nu isi revin magazinele online Apple.

In SUA iPhone 4 este codat pe AT&T deci nici o sansa cu privire la achizitionarea unui iPhone 4 decodat, ramane de vazut daca informatiile privind comercializarea iPhone 4 decodat in Franta si Germania sunt adevarate sau nu, tineti aproape.

UPDATE : Se pare ca intr-adevar si in Franta iPhone 4 este comercializat decodat.

Pentru Germania gasiti informatii aici, din cate observ eu nu scrie nicaieri ca ar fi decodat.

32 COMENTARII

  1. @zaone:

    Nu, cate unul de fiecare dar pe 2 nume diferite, mai avem un loc liber 🙂 la pretul de pe app store …inca nu am raspuns cum facem cu transportul UK-Romania.

  2. Dupa ce am dat peste porcaria asta pe Apple Store US, se pare ca UK va fi si sursa mea. Insa nu ma grabesc. Voi astepta toate review-urile si probabil al doilea lot de iPhone 4. Niciodata nu e bine sa cumperi un produs abia lansat.

    #

    Can I buy an iPhone without an AT&T contract?

    No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.

  3. @the1: Orice iPhone nou e abia lansat asa ca treaba asta nu tine. Eu nu as vrea sa prind un lot tarziu pentru a nu da peste probleme gen bootrom nou sau cine stie ce alte prostii si sa nu`i pot face jailbreak.

  4. Daca cineva doreste sa achizitioneze un i4 din uk, dar sa stie ce vrea, sa fie serios si sa nu vb. aiurea, il rog sa spuna si mergem impreuna sa le luam. Am posibilitatea de cazare acolo, pot trimite banii, dar prefer sa merg personal.

  5. @zaone:

    Nu, am sunat si in Germania, Franta si Anglia, la Apple Store, si toate se vand decodate din fabrica. La ora 18.00 in Franta nu mai erau disponibile ptr. rezervare, in Germania nu se fac rezervari online, …doar in Anglia mai erau. Oricum, am reusit sa rezerv 2 buc. (de 16 GB ca de 32 nu am mai prins) in Franta la Apple Store -ul din Paris. Maine am sa vad in Anglia cu prietenii de acolo ce rezolva.

    Zaone, ti-am promis unul la pret de magazin, am sa ma tin de promisiune, numai sa vad cum intru in posesia lor. Cele din Paris nu stiu cum le voi lua, ptr. ca nu am cum sa ajung acolo, iar cei pe care ii cunosc sunt la 300 Km de Paris, au 66 de ani si nu cred ca se vor duce. Daca se duce cineva pe 24 acolo, sa scrie aici si ii dau detaliile rezervarii.

    Cele din USA vor veni spre sfarsitul lunii si vor fi de 32GB dar codate pe AT&T (2 buc.)

  6. @iRaz: Pentru 10 buc. as fi mers pana acolo, ..dar ptr. unul, ..chiar daca il iau de pe ebay cu 850 Lire tot merita mai mult asa decat sa bati drumul pana acolo.

  7. @Valentin: DIn pacate vestile nu sunt bune deloc, veti vedea in cateva minute de ce. Mersi Valentin, discutam despre asta cand iti ajung in mana, restul terminalelor vor veni dupa 2 iulie.

    In Franta inca exista terminale disponibila la pre-comanda sa ca daca ai cum mai poti lua unele.

  8. Intr-o alta ordine de idei, ma cert cu astia de la Vodafone de aproape o luna, din cauza problemelor cauzate de 3G in zonele in care calitatea semnalului e proasta (multe zone de altfel) Daca sunt intr-o convorbire, se duce dracului si convorbirea mea, in sensul ca mai intai se aude prost dupa care se deconecteaza de tot. Aceeasi problema se mentine si la tranferul de date. Ideea e urmatoarea, e posibil sa nu se inteleaga iPhone-ul cu 3G-ul asta mizerabil de la Vodafone? Nu de alta dar ei tot sustin ca e o problema punctuala si ca nu s-a mai plans nimeni, desi mai multi avem aceeasi problema pe aici…

  9. @cft:

    Am comandat astazi pe appstore UK cu livrare pana in 2 iulie ( probabil in 2 iulie ) din UK, termen de livrare 05-06 Iulie la adresa.

    Simplu, pe contul de appstore care il folseam pe iphone, cu card legat la el, comanda a durat 5 minute, pretul a fost de 499 lire/bucata, livrare gratuita in UK.

    Succes pentru cei care isi vor comanda si asteptare usoara

  10. Am comandat si eu in Franta un iPhone 4 16GB. Mi-l aduce un amic pe 9 iulie , abia astept.

    Da, este unlocked si doar online se poate comanda cel unlocked.

    Abia astept jucaria, nu mai este mult pana pe 9 🙂