iTunes 9.2 va permite administrarea folderelor din telefon

Stiti deja cu totii despre functia “folders” disponibila in iOS 4.0 care va permite sa grupati mai multe aplicatii in foldere in SpringBoard, ei bine iTunes 9.2 are o optiune care permite administrarea acestor foldere si a aplicatiilor din ele direct din iTunes, functis fiind integrata in cea destinata administrarii aplicatiilor din SpringBoard cu ajutorul careia puteti rearanja toate aplicatiile din telefon folosind iTunes.

In momentul de fata iTunes 9.2 este disponibila doar in versiunea beta si doar pentru Mac OSX, iar versiunea finala o vom vedea pe 21 iunie cand va fi disponibil iOS 4.0 pentru toata lumea.

2 COMENTARII

  1. salut. vreau si eu sa-mi fac update la itunes ultimul si am citit ca ar fi ceva probleme de comatibilitate cu iphone jailbreak-uit cu blackra1ne.. S-au rezolvat problemele??? Ce ma sfatui sa-i fac update sau sa mai astept?? lansarea oficiala ios4??

  2. @Bogdann: man, daca faci update la versiunea 4 de soft ce va fi lansata pe 21 iunie telefonul se va bloca in reteaua din care a fost deblocat si nu-l vei mai putea utiliza decat cu SIM de la operatorul in care a fost blocat. pana o iesi soft de deblocare te uiti la el sau il folosesti ca ipod.