Video : Cozile pentru iPhone 4 au inceput cu o saptamana mai devreme

S-ar parea ca in SUA incepe iPhone 4 mania daca unii incep deja sa se aseze la coada in fata magazinelor Apple pentru a fi printre primii care cumpara un iPhone 4 pe 24 iunie cand e lansarea oficiala. Un ziar din Dallas a raportat primul cumparator instalat intr-un cort langa un magazin Apple asteptand linistit data de 24 cand spera el ca va intra in posesia unuia sau a doua iPhone 4.

Stiam ca americanii sunt putin mai diferiti dar asta e prea de tot, totusi mai este inca o saptamana pana la lansarea oficiala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CjSHbBMhFLc[/youtube]

12 COMENTARII

  1. Mai mult ca sigur ca e un actoras platit sau e un individ defect la cap.

    Oamenii normali se duc la serviciu si nu au timp de astfel de fanatisme. Plus ca e tot un drac daca iti cumperi un telefon pe 24 sau pe 25.

  2. @zaone:

    Daca iti faci rezervare pe iphone 4, cu ridicare din magazin in data de 24, politica Apple spune clar ca rezervarea este valabila pana la inchiderea programului din magazin pe 24 iunie dupa care se anuleaza, vor fi serviti cei cu rezervari in limita stocului fizic in ordinea primul venit primul servit.

    Adica daca ai rezervare dar esti ultimul la coada risti sa nu prinzi deoarece mai sunt inca 500 rezervari inaintea ta la coada.

  3. eu nu cred ca este platit.

    cred ca este retardat,fizionomia il da de gol.

    aaaaaaaa,probabil ca l-a platit Steve cu 1-2 $ ca la cat de tampi tre sa fie probabil ca poate fi prostit usor.

    ce mai…este NEBUN la cap.

  4. @zaone:

    De acord cu americanii isterici 🙂

    Prinde fara rezervare doar daca ii ramane ceva de la cei cu rezervare care nu se prezinta, repet cand am facut rezervare in Londra se specifica clar ca se vor servii rezervarile cu prioritate in ordinea primul venit primul servit dar cu rezervare.

    Oricum omul nu este sanatos la creieri, pentru un telefon sa stai 1 saptamana in cort, da-l in mama lui de telefon, nu as face asa ceva nici pentru iphone 4xxx nici pentru orice alt telefon/tv/laptop/masina/periuta de dinti, etc 😀

  5. ce inseamna sa vinzi o firma. sunt telefoane peste cele de la apple dar nu sunt la fel de cautate, desi sunt posesor de iphone de cand a aparut, avand cele 3 modele. cei de la apple au un mod de vanzare foarte bun. este incredibil ce poate sa fie in america cu impatimitii astia dupa iphone, nici daca se gasea vreun remediu pentru foametea de pe planeta nu era interesul si nebunia asta.

  6. La lansarea iphone 3g, era pe ebay.com o licitatie, care pornea de la 5000$. In banii aceeai, un tip statea in locul tau la coada 1 spatamana, iti cumpara telefonul, si ti-l aducea acasa intr-o limuzina. Pertea cea mai trista este ca se gasisera vreo 2 care si licitasera.

    Deci stirea este perfect valabila, din punctul meu de vedere.