Probleme cu serverul

Unii dintre voi mi-au semnalat faptul ca atunci cand acceseaza site-ul nu le sunt afisate ultimele articole ci unele vechi de cel mult o zi, ei bine problema asta se datoreaza implementarii unui sistem de caching care incearca sa tina serverul online deoarece traficul pe site s-a dublat in ultimele 3 zile.

Deci daca intrati pe site si vedeti ca primul articol este vechi atunci dati un refresh paginii si va vor fi afisate ultimele articole puse, e o problema temporara si lucram sa o rezolvam.

UPDATE : Am scris si in sectiunea de contact, repet aici : nu imi mai trimiteti mailuri cerand ajutor pentru probleme legate de iPhone, aveti site-ul la dispozitie sau sectiunea iPhone Help, intrebati acolo si va voi raspunde.

5 COMENTARII

  1. felicitari pentru sitt pt ca ne ajuti pe multi dintre noi si ne oferi informatii asa repede de la lansarea lor,un om extraordinar .spor in continuare cu sittu si cu tot cea ce faci

  2. site-ul nu mai functioneaza ca pana acum ceva timp pe iPhone. pana acum acum cateva zile cand accesai site-ul de pe iPhone aparea optimizat pentru Safari mobile acum nu mai e asa. se va remedia acest lucru?

  3. sa stii ca si eu am crezut azi ca nu ai scris nimic.

    am vazut ultimele articole abia dupa refresh,pt ca eu intram direct ca am zaone in taskbar.