Vodafone va comercializa micro-SIM-uri

21

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie din Romania a lansat site-ul microsim.ro prin care le va oferi clientilor sai micro-SIM-uri compatibile cu iPad/iPhone 4 deoarece din cate stiu eu in momentul de fata acestea sunt singurele device-uri care folosesc asa ceva. Vodafone Romania a facut un site dedicat tuturor celor care vor sa afle cand vor fi disponibile micro-SIM-urile, asa ca daca sunteti clienti vodafone puteti intra pe https://www.vodafone.ro/microsim si va puteti inscrie pe lista de asteptare.

Pe de alta parte am putea trage concluzia ca Vodafone ar putea chiar comercializa iPad sau iPhone 4 in Romania insa nu exista nici un fel de detalii sigure in acest sens, oricum eu unul m-as bucura enorm sa existe cel putin 2 operatori romani care sa comercializeze iPhone deoarece concurenta e benefica intotdeauna, mai ales pentru noi!

Cati dintre voi si-ar dori sa vada iPhone 4 sau iPad la Vodafone?

UPDATE : I-am intrebat pe cei de la Vodafone daca vor comercializa iPhone in Romania si raspunsul a fost cel din poza. So, the wait continues.