iPhone 4 produs cu butoanele inversate

Apple are mari probleme cu calitatea constructiei noului iPhone 4, dupa cele cu ecranul si semnalul se pare ca acum unii utilizatori primes terminale iPhone 4 cu butoanele de volum inversate. Da, ati citit bine butoanele de volum asamblate invers, adica butonul – creste volumul si cel + scade volumul.

Din cate stiam eu Apple are produse de o calitate exceptionala insa anul acesta se pare ca s-a facut rabat la calitate pentru a produce cat mai multe terminale intr-un timp cat mai scurt iar asta ii va costa foarte mult pe cei de la Apple. Problema e sigur de la companiile care asambleaza iPhone 4 in China insa totul se va rasfrange asupra Apple, deoarece putini se vor gandi sa dea vina pe procesul de productie defectuos si nu pe Apple.

Vad ca incep sa apara din ce in ce mai multe probleme, ma intreb oare ce se va intampla in continuare… Vom asista oare la ecrane care se desprind de telefon? Marginile telefonului care se desfac si cad singure? Vor incepe terminalele sa se topeasca? Time will tell..