Prima Pagina Apple iPhone 4 alb prezent in magazinele Apple din Marea Britanie

iPhone 4 alb prezent in magazinele Apple din Marea Britanie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMOI3I7yxw8[/youtube]

O televiziune de stiri din Marea Britanie a realizat un reportaj in ziua lansarii iPhone 4 in magazinele Apple si veti vedea in clipul video de mai sus, mai exact la minutele 1:21 si 1:31, 2 iPhone 4 albe. Unul dintre ele este aparent folosit de un client pentru a face o convorbire telefonica deci probabil si l-a achizitionat in magazin iar celalalt este folosit de un reprezentant Apple pentru o prezentare a telefonului.

Aceste imagini nu ar fi deloc neobisnuite daca Apple nu ar fi anuntat acum aproape o saptamana ca modelul iPhone 4 alb va fi disponibil abia in a doua jumatate a lunii iulie deoarece procesul de fabricatie pentru acesta este ceva mai complex si necesita o perioada mai lunga de timp.

Ce parere aveti, ne duce Apple de nas sau nu? Intai spun ca nu au apoi vedem oameni, aparent clienti, vorbind fara probleme la ele.

 • TheDog

  de ce sa fie mai greu procesul de fabricatie la iphone alb?
  in loc de pigment (sau ce naiba folosesc ei pt culoare) negru folosesc pigment alb, in rest e 100% identic. Singura conditie e ca pigment sa aiba 😀

 • @TheDog: Asa au declarat, am scris si un articol pe tema asta..

 • Razvan

  Salut. Iphone 4 alb este un pic diferit fata de cel negru. Daca va uitati cu atentie la butonul home o sa vedeti ca cel pe alb are marginea in relief si pare unita cu masca (probabil pentru a nu intra mizerie intre buton si masca).

 • web

  la 01:22 vb unu la tel.. lol si ecranul e inca aprins?! senzor defect sau reporteri prosti?

 • Sigur nu e inca la vanzare. Era la tipa aia de la Apple in mana, pt. prezentare, iar alalalt

  homalau nici macar nu era in convorbire, cred ca l-au pus astia de la Sky News sa joace teatru, telu' era in springboard, de-aia nu are ecranul inchis.. i se si vad iconitele din dock.

  Cred ca isi freaca Jobs palmele ca un drogat dupa ce-si ia doza cand vede pe cati ia dus de nas cu marketingul lui aproape perfect.

 • daniel

  zaone,fara suparare,dar dau din tine niste cuvinte frumoase de tot.probabil le scrii repede!!minututele .in rest super site!sa nu te superi te rog frumos!!

 • daniel

  poti sterge commentul meu!si mai e una daca nu te superi.veti vedea..!!poti sterge si comm asta!bafta

 • @daniel: Puteai sa spui direct care sunt greselile, nu ma deranjeaza pentru ca nu sunt perfect si mai scap si eu cate o greseala/doua din cand in cand.

  @web: Ala se prefacea ca vorbeste la telefon doar de dragul reportajului, initial nu mi-am dat nici eu seama..