Prima Pagina Apple iPhone 4 alb prezent in magazinele Apple din Marea Britanie

iPhone 4 alb prezent in magazinele Apple din Marea Britanie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMOI3I7yxw8[/youtube]

O televiziune de stiri din Marea Britanie a realizat un reportaj in ziua lansarii iPhone 4 in magazinele Apple si veti vedea in clipul video de mai sus, mai exact la minutele 1:21 si 1:31, 2 iPhone 4 albe. Unul dintre ele este aparent folosit de un client pentru a face o convorbire telefonica deci probabil si l-a achizitionat in magazin iar celalalt este folosit de un reprezentant Apple pentru o prezentare a telefonului.

Aceste imagini nu ar fi deloc neobisnuite daca Apple nu ar fi anuntat acum aproape o saptamana ca modelul iPhone 4 alb va fi disponibil abia in a doua jumatate a lunii iulie deoarece procesul de fabricatie pentru acesta este ceva mai complex si necesita o perioada mai lunga de timp.

Ce parere aveti, ne duce Apple de nas sau nu? Intai spun ca nu au apoi vedem oameni, aparent clienti, vorbind fara probleme la ele.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • TheDog

  de ce sa fie mai greu procesul de fabricatie la iphone alb?
  in loc de pigment (sau ce naiba folosesc ei pt culoare) negru folosesc pigment alb, in rest e 100% identic. Singura conditie e ca pigment sa aiba 😀

 • @TheDog: Asa au declarat, am scris si un articol pe tema asta..

 • Razvan

  Salut. Iphone 4 alb este un pic diferit fata de cel negru. Daca va uitati cu atentie la butonul home o sa vedeti ca cel pe alb are marginea in relief si pare unita cu masca (probabil pentru a nu intra mizerie intre buton si masca).

 • web

  la 01:22 vb unu la tel.. lol si ecranul e inca aprins?! senzor defect sau reporteri prosti?

 • Sigur nu e inca la vanzare. Era la tipa aia de la Apple in mana, pt. prezentare, iar alalalt

  homalau nici macar nu era in convorbire, cred ca l-au pus astia de la Sky News sa joace teatru, telu' era in springboard, de-aia nu are ecranul inchis.. i se si vad iconitele din dock.

  Cred ca isi freaca Jobs palmele ca un drogat dupa ce-si ia doza cand vede pe cati ia dus de nas cu marketingul lui aproape perfect.

 • daniel

  zaone,fara suparare,dar dau din tine niste cuvinte frumoase de tot.probabil le scrii repede!!minututele .in rest super site!sa nu te superi te rog frumos!!

 • daniel

  poti sterge commentul meu!si mai e una daca nu te superi.veti vedea..!!poti sterge si comm asta!bafta

 • @daniel: Puteai sa spui direct care sunt greselile, nu ma deranjeaza pentru ca nu sunt perfect si mai scap si eu cate o greseala/doua din cand in cand.

  @web: Ala se prefacea ca vorbeste la telefon doar de dragul reportajului, initial nu mi-am dat nici eu seama..