Transforma iPhone-ul intr-un scanner cu Genius Scan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bkSidc-j8-I[/youtube]

Genius Scan este o aplicatie pentru iDevices, disponibila in AppStore de ceva vreme, prin intermediul careia va puteti transforma iPhone-ul intr-un mini scanner. Genius Scan se foloseste de camera aparatului vostru pentru a captura imagini ale documentelor pe care apoi le puteti transforma in format PDF si trimite mai departe prietenilor vostri. In clipul video de mai sus aveti o prezentare destul de clara a tuturor functiilor aplicatiei si sincer sa fiu este o aplicatie care merita luata in special de cei care lucreaza zilnic cu documente.

Genius Scan este gratuita si poate fi downloadata din Ro AppStore de aici.

8 COMENTARII

  1. 1. pt device-uri fara camera presupun ca se pot folosi doar pozele transferate de pe calculator

    2. uraaaat tare de tot ca e facuta doar pt 4.0. Am incercat siretlicul sa modific fisierul info.plist si tot nu a vrut sa intre pe un 3.1.3

  2. Pai da ce sensor ar putea folosi in iPod Touch ca sa capteze intr-un oarecare mod o imagine? Cred ca au incurcat aia cu descrierea programului si nu ai fost tare atent nici tu… sper ca nu te superi! Poate doar intr-adevar converteste poze in PDF sau… nu stiu.

  3. Am lasat doar iPhone, oricum ei au pus la compatibilitate si iPod Touch iar pe momnet nu mi-am dat seama ca ii lipseste camera, ma rog, e o culpa comuna.

  4. Da, se mai intimpla, pot sa-mi dau seama ca ai si alte chestii care iti iau timp, n-ai cum sa fii atent 100% la tot, mai ales de amploarea noutatilor din ultimul timp… Ar trebui sa inteleaga asta mai multi, in special cei care parca se staruie special sa-ti faca inima rea! Sau indeamna-i sa-si deschida si ei un blog ca sa vada cat de atenti vor fi cand au multe de scris intr-un timp relativ restrans! Tine-o tot asa! Esti bravo!