Prima Pagina Apple Apple ar putea amana lansarea iOS 4.0.1 in asteptarea unui jailbreak

Apple ar putea amana lansarea iOS 4.0.1 in asteptarea unui jailbreak

2 angajati ai unui Apple Store din Lakeview Marea Britanie sunt de parere ca Apple ar putea amana lansarea iOS 4.0.1 in asteptarea unei solutii de jailbreak ce ar urma sa fie disponibila in viitorul apropiat. Informatiile vin de pe Twitter de la 2 persoane care au cunostinte in respectivul Apple Store, deci sunt informatii de mana a 2-a si fara vreo confirmare oficiala.

Apple a recunoscut deja ca iPhone 4 are probleme cu semnalul datorate unei erori in configurarea formulei de calcul a puterii semnalului si a anuntat ca va rezolva aceasta problema printr-un software update ce, dupa spusele lor, ar urma sa fie disponibil in saptamanile urmatoare. Nu ar fi neobisnuit ca Apple sa amane aceasta lansare in asteptarea unei solutii de jailbreak pe care sa o blocheze, oricum ne putem astepta ca iOS 4.0.1 sa blocheze solutiile de jailbreak/decodare folosite deja in iOS 4.0.

 • ares28

  jailbreaku-ul nu iasa din cauza os iar os nu iasa din cauza jailbreak-ului…ce frumos…

 • Ar trebui sa fim deja obisnuiti cu asta.

 • consol3

  Sa iasa? La voi la tara asa se vorbeste? "E"-ul nu s-a inventat ?

 • tom

  unde e 4.0.1 pe care il trambitai pe forum, de cateva zile ardea lumea de nerabdare? pai ………..nu e, defapt vorbe in vant…….ti am mai zis eu, unele articole sunt scrise asa de dragul de a scrie……

  2 angajati ai unui Apple Store……….ma faci sa rad. nu mai scriu din astea………….

  e ca si cum ai spune ca ai sunat la Orange Romania si un operator ti a spus cand va aduce Orange iPhone ul………….

 • Ia scuteste-ma tu de prezenta si comentariile tale. Parerea mea e ca tu vii si comentezi doar ca sa provoci cearta, ori te opresti tu ori te opresc eu.

 • tom

  ok, nu vreau sa provoc nimic………..imi spuneam doar parerea…….o sa ma abtin de acum in colo

 • Exista si moduri mai pasnice de a iti spune parerea, eu nu am nimic impotriva acestui lucru atat timp cat e pe un ton civilizat.