Telefoanele nu sunt perfecte, Apple nu recunoaste problemele cu antena dar ofera Bumpers gratuite

“Telefoanele nu sunt perfecte” – asta a incercat Apple sa ne spuna in cadrul acestei conferinte prin prezentarea unor statistici care sustin ca si alte telefoane precum BlackBerryBold 9700,  HTC Droid Eris sau Samsung Omnia II au aceleasi probleme cu pierderea semnalului. Apple refuza sa recunoasca in mod oficial faptul ca iPhone 4 are o problema de design si prezinta cateva date oficiale conform carora doar 0.55% din totalul persoanelor care au achizitionat un iPhone 4 au sunat la AppleCare pentru a semnala probleme legate de receptia semnalului.

Sincer sa fiu am ramas dezamagit de modul in care Apple a ales sa tina aceasta conferinta, dand vina pe alte telefoane care pierd semnal, pe utilizatorii care nu stiu sa tina telefonul corect si in final sa nu recunoasca faptul ca iPhone 4 are probleme de design. Steve Jobs a sustinut ca Apple a investit peste 100 miliaoane de $ in camere speciale unde a testat antena telefonului si nu a descoperit nici o problema, parerea mea e ca au fost 100 milioane de $ aruncati pe apa sambetei.

Desi nu recunoaste ca iPhone 4 are o problema de design totusi Apple face o concesie, va oferi Bumpers gratuite tuturor celor care achizitioneaza un iPhone 4 pana pe 30 septembrie. De ce pana pe 30 septembrie? Ei bine se pare ca dupa 30 septembrie va fi disponibil un nou lot de iPhone 4 care nu va mai avea aceleasi probleme si nu va mai fi nevoie de Bumpers pentru el asa ca daca nu va grabiti puteti astepta noul lot. Inainte sa va bucurati prea tare va anunt ca Apple nu poate produce destule Bumpers pentru toata lumea asa ca va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege intre un Bumper si un alt accesoriu care vor fi oferite gratuit la achizitionarea unu iPhone 4.

Cam asta e tot, eu unum am ramas dezamagit de atitudinea lor.

16 COMENTARII

  1. detin un samsung omnia si nu am constatat probleme de semnal in schimb as vrea sa-i pot spune lu nenea de la apple ca de cand am achizitionat "bibeloul" lor am inceput sa indragesc mai tare omnia…

  2. daca samsung face telefoane, apple face avioane 🙂

    singura alternativa viabila e HTC in momentul de fata, iar in cel mai rau caz Motorola

    dar LG si Samsung fac electrocasnice nu telefoane 🙂

  3. detin si un omnia II. confirm ce arata in video, insa trebuie sa il tin cu ambele maini pentru a il tine atat de strans asa cum il tine nenea ala

  4. El_Cid vorbesti aiurea. Cand Samsung facea telefoane cei de la Apple se jucau cu putza in nisip. Dar sa zicem ca-ti respect parerea. In legatura cu HTC ai dreptate… ei ofera alternativa daca vrei un smartphone bun. In legatura cu stirea… Daca Apple nu recunoaste problema cu semnalul de ce ofera bumpers gratuite?

  5. Ca sa linisteasca clientii. EI nu recunosc faptul ca iPhone 4 are o problema de design din cauza careia se pierde semnalul si dau vina pe toate telefoanele de pe piata.

  6. Din pacate pt. ei sunt penibili. Sincer ma asteptam la alta rezolvare din partea lor. Un motiv in plus pt. a renunta la Iphone 4. Voi ramane cu x10-le in continuare.

  7. A pus mana careva din cei ce își dau cu părerea aici pe un iPhone 4? Dacă nu atunci mai aveți răbdare si apoi vorbiti.

  8. @Florin, ideea este ca inca nu as pune mana pe iphone4, ma (foarte) multumesc inca cu batranul 3G, de ce sa imi stric buna-voia cu un produs de top nou, scump, dar cu hibe? Tocmai de-aia, cum zici, am rabdare f. mare pana se decanteaza lucrurile, dar de vorbit si comentat avem voie fiecare. Asa ca… succes @zaone la cumparat, sa nimeresti unul din acelasi lot cu cele cumparate de suff-ului apple sau sa ai parte de zone cu semnal gsm bun, sau sa-l tii cum trebuie in mana…

  9. Probabil vor merge pe varianta unui silent recall, daca nu cumva deja loturile noi de iPhone4 nu mai au mult discutata problema. Livrarile catre AT&T au fost amanate cu cateva saptamani.

    Sincer, ma asteptam sa fie mai cinstiti si mai deschisi, sa recunoasca problema si sa spuna ca aceasta va fi rezolvata prin aplicarea unei folii izolatoare pe spatele antenei / ramei, in interiorul telefonului. Apple isi construise imaginea unei corporatii ''altfel'', mai corecta, mai transparenta… Pacat.