Telefoanele nu sunt perfecte, Apple nu recunoaste problemele cu antena dar ofera Bumpers gratuite

16

“Telefoanele nu sunt perfecte” – asta a incercat Apple sa ne spuna in cadrul acestei conferinte prin prezentarea unor statistici care sustin ca si alte telefoane precum BlackBerryBold 9700,  HTC Droid Eris sau Samsung Omnia II au aceleasi probleme cu pierderea semnalului. Apple refuza sa recunoasca in mod oficial faptul ca iPhone 4 are o problema de design si prezinta cateva date oficiale conform carora doar 0.55% din totalul persoanelor care au achizitionat un iPhone 4 au sunat la AppleCare pentru a semnala probleme legate de receptia semnalului.

Sincer sa fiu am ramas dezamagit de modul in care Apple a ales sa tina aceasta conferinta, dand vina pe alte telefoane care pierd semnal, pe utilizatorii care nu stiu sa tina telefonul corect si in final sa nu recunoasca faptul ca iPhone 4 are probleme de design. Steve Jobs a sustinut ca Apple a investit peste 100 miliaoane de $ in camere speciale unde a testat antena telefonului si nu a descoperit nici o problema, parerea mea e ca au fost 100 milioane de $ aruncati pe apa sambetei.

Desi nu recunoaste ca iPhone 4 are o problema de design totusi Apple face o concesie, va oferi Bumpers gratuite tuturor celor care achizitioneaza un iPhone 4 pana pe 30 septembrie. De ce pana pe 30 septembrie? Ei bine se pare ca dupa 30 septembrie va fi disponibil un nou lot de iPhone 4 care nu va mai avea aceleasi probleme si nu va mai fi nevoie de Bumpers pentru el asa ca daca nu va grabiti puteti astepta noul lot. Inainte sa va bucurati prea tare va anunt ca Apple nu poate produce destule Bumpers pentru toata lumea asa ca va oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege intre un Bumper si un alt accesoriu care vor fi oferite gratuit la achizitionarea unu iPhone 4.

Cam asta e tot, eu unum am ramas dezamagit de atitudinea lor.