Prima Pagina Apple Samsung a oferit cateva terminale Galaxy S unor persoane care aveau probleme...

Samsung a oferit cateva terminale Galaxy S unor persoane care aveau probleme cu iPhone 4

Desi Samsung este unul dintre furnizorii de componente al celor de la Apple se pare ca rivalitatea dintre cele 2 companii este destul de mare, atat de mare incat divizia din Marea Britanie a Samsung a oferit cateva terminale Samsung Galaxy S unor posesori de iPhone 4 care se plangeau de problemele cu terminalul. Ofertele au fost facute prin intermediul contului oficial de pe Twitter al celor de la Samsung si au vizat doar cateva persoane din Marea Britanie. Iata ce a declarat una dintre persoanele care a primit un Samsung Galaxy S gratuit :

“My iPhone and I have been inseparable for almost a month now, tomorrow being one month since the iPhone OS 4 launched. But the honeymoon period ended this week as repeated dropped calls, and a sudden unexplainable inability to make or receive calls or send texts left me disgruntled.

“So I did what anyone else would do: I vented my frustration on Twitter. Imagine my surprise, then, when this morning I am tweeted by Samsung offering me a free Galaxy S, their latest phone. Too good to be true? I decided to investigate.

“I called a friend at Samsung, and though she was initially sceptical (sic), it has now been confirmed: the campaign is legit. Samsung is so confident about the superiority of the Galaxy S that they’re sending free ones to existing iPhone customers so they can decide for themselves.”

Interesanta metoda de a promova produsele au cei de la Samsung deoarece aceasta miscare deja a atras atentia multora asupra noului terminal. In Romania Samsung Galaxy S este distribuit de Orange si Vodafone si am vazut destul de multa lume achizitionandu-si noul terminal. Totusi trebuie precizat ca citatul de mai sus apartine unei anume Tiffany Nieuwland care a primit un Samsung Galaxy S gratuit insa respectiva persoana lucreaza la o firma de digital marketing din Marea Britanie.

 • com

  Ce penibil! Campania asta pune Samsung in pozitia "colegului paracios", dar ma rog, e treaba lor. Pe langa faptul ca la Galaxy S e copiata pana si interfata meniului de la iOS. 4×4 icons + 4 icons in dock. hilar:))

 • fabby

  in romania nu se va intampla asa ceva :)) cine nu ar dori un smartphone free :)).. in UK majoritatea romanilor care isi fac abonamente declara telefonul pierdut doar pt a primi altul in schimb…gratis bineinteles…deci suntem ca niste paraziti

 • setu

  daca il pierzi , iti da altu gratis ? nu cred . ar fi fost romania plina de ip4 :d

 • Se numeste garantie si exista la Orange ceva asemanator.

 • fabby

  exista dar nu iti dau altul daca il pierzi sau daca il scapi in apa…in uk este si romanii profita de asta…dupa un an de abonament declara pirdut si iau altu..

 • Alin

  Eu am doua iPhone 4 (unu eu, unu prietena), in UK. Nu mi-a cazut nici un apel. Daca le tin in mana, acoperind zona cu probleme, scad 1-2 liniute: de la 5 la 4, rar la 3.

  Daca imi cade vreun apel (din cauza telefonului) il schimb in secunda a doua, probabil cu Galaxy. Nu accept un telefon cu probleme.