Iata ce carcase gratuite ofera Apple la achizitia unui iPhone 4

V-am anuntat ieri ca Apple a pornit programul “iPhone 4 Case Program” prin care ofera cate o carcasa gratuita la fiecare achizitie a unui iPhone 4, iar astazi a venit momentul sa vedem ce carcase ofera Apple prin acest program. Inainte sa incepem enumerarea va spun ca indiferent de carcasa aleasa aceasta va fi livrata in aproximativ 3 – 5 saptamani de la plasarea comenzii.

Apple iPhone 4 Bumper

Carcasele Bumper sunt practic o banda cauciucata care poate fi aplicata pe lateralele telefonului pentru a il proteja de contactul direct cu mana si implicit a impiedica pierderea semnalului daca tineti telefonul intr-o anumita pozitie. Carcasa e facuta in asa fel incat marginile sunt usor ingrosate pentru a feri telefonul de zgarieturi atunci cand il puneti pe o masa de exemplu. Protectia oferita de  o carcasa Bumper e minima. Pretul acestui accesoriu este de 30$/€.

Incase Snap Case

Aceasta carcasa acopera partea din spate a telefonului dar si lateralele, insa partile de sus/jos sunt complet goale lasand butoanele si porturile de acces complet descoperite. Aceasta carcasa este facuta dintr-un material polycarbonat destul de dur, protectia e destul de mica avand in vedere ca, carcasa acopera doar lateralele. Pretul e tot 30$.

Belkin Shield Micra

Carcasa celor de la Belkin e facuta din acelasi material polycarbonat dur insa spre desebire de carcasa de mai sus, aceasta este transparenta si acopera spatele telefonului protejandu-l de zgarieturi/lovituri. Din punct de vedere al protectiei aceasta carcasa este mult mai potrivita pentru cei care se stiu neindemanatici. Pretul carcasei este 24$.

Griffin Motif

Aceasta carcasa este facuta dintr-un material denumit TPU care este mai dur decat siliconul insa mai flexibil decat plasticul si ar trebui sa ofere protectie decenta indiferent de situatie. Carcasa acopera atat lateralele cat si spatele telefonului si este disponibila intr-o versiune cu un model de tip diamant pe partea din spate. Pare sa protejeze destul de bine telefonului. Pretul carcasei este 20$.

Griffin Reveal Etch

Griffin Reveal Etch este o carcasa formata dintr-un material cauciucat care acopera partile laterale inclusiv partea de sus/jos a telefonului, si un backplate din polycarbonat care acopera spatele telefonului. Carcasa este destul de bine construita si pare a oferi protectie mai mult decat decenta. Pretul carcasei este 30$.

Speck Fitted

O carcasa facuta in totalitate din material polycarbornat, spatele are un model de tip “fabric” iar lateralele nu acopera partea de sus/jos a telefonului. Carcasa pare a fi cea mai rezistenta de pana acum insa din pucnt de vedere estetic nu arata prea grozav, mai ales ca partile de sus/jos au fost decupate. Pretul carcasei este 30$.

Speck PixelSkin HD

Carcasa este numita “PixelSkin” dupa modelul incrustat pe partea din spate, este facuta in totalitate din material cauciucat si partile de sus/jos sunt acoperite, insa ofera acces facil la porturile telefonului. Privind carcasa aceasta am impresia ca transforma telefonul intr-o “caramida”, insa probabil il si protejeaza destul de bine in cazul unei cazaturi. Pretul carcasei este 30$.

Acestea sunt carcasele pe care Apple le ofera gratuit la achizitia oricarui iPhone 4, cu mentiunea ca livrarea lor se face in 3 – 5 saptamani. Sincer sa fiu eu as merge tot pe Bumper deoarece e cea mai simpla solutie de a “rezolva” problemele cu semnalul si nu strica prea mult aspectul telefonului. Am un kit InvisibleSHIELD pe drum asa ca e posibil sa nu folosesc nici Bumper-ul insa daca tot e gratuit merita luat.

Voi ce carcasa ati alege?