Video : iPhone 3G ruland iOS 4.0 – parodie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pdk2cJpSXLg[/youtube]

Nu am un iPhone 3G, defapt a trecut aproape 1 an de cand mi-am vandut terminalul insa chiar si anul trecut cand am facut update la iOS 3.0 am observat ca iPhone 3G incepe sa dea semne de oboseala, cum de altfel da 3GS-ul acum cu 4.0. Anul acesta Apple a vrut sa trimita un mesaj cat se poate de clar utilizatorilor de iPhone 3G : “a venit momentul schimbarii” si sunt sigur ca multi dintre voi simt pe pielea lor aceleasi situatii din clipul video de mai sus.

8 COMENTARII

  1. videoclipul demonstreaza doar ca autorul triseaza.

    acel 3g este jailbreaked si are activat suport de multitasking, avand mai multe programe pornite in background tocmai pentru a-l ingreuna.

    3g nu poate duce onorabil multitasking, motiv pentru care, plecand de la o premisa gresita, este normal ca si concluzia videoclipului sa fie gresita.

  2. Folosesc Iphone 3G si cea mai mare greseala a fost update-ul la ios 4, se comporta exact ca in filmul de mai sus. "Multumesc Apple"

  3. e doar o parodie… zaoane am sa fac un video cu 2 iphone 3 g unu pe soft 2.2.1 si unu pe 3.1.2 unul langa altul sa vedem diferentza bun ?:D