Prima Pagina Apple Noile produse lansate de Apple astazi

Noile produse lansate de Apple astazi

Dupa cum prea bine stiti deja Apple a lansat astazi cateva produse noi : o serie noua de iMacs, Magic Trackpad, Apple Battery Charger, o serie noua de Mac Pros, si Apple Cinema Display este disponibil acum si in versiune de 27 inch cu aspect radio 16:9.

Cei de la Engadget au pus mana pe o parte dintre aceste produse si au facut cateva hands-on reviews si va redirectionez catre ei deoarece fiecare articol are explicatiile complete pentru fiecare produs plus o galerie de poze :

LIKE
Articolul anteriorApple lanseaza Magic Trackpad
Urmatorul articolPES 2010 1.3 update
 • Pingback: Tweets that mention Noile produse lansate de Apple astazi | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • iXtreme
 • Care deocamdata nu e disponibil… parca vad ca procesul de productie ii impiedica sa faca destule procesoare cu 12 nuclee :))

 • iXtreme

  Daca nu depaseste 3500 €, ar fi perfect.

 • Jder

  Quad-core

  da €2.399

  8-core

  da €3.399

  am facut acum ceva vreme un mac pro in apple store din ro… nu stiu daca e acelasi model… insa FULL, am ajuns la 5000 de euro :))

  merita sa faci bani ca sa iti permiti treburi dastea 😀

 • iXtreme

  Mac Pro 12 core costa $4999… Chiar nu merita absolut deloc, ma asteptam la un pret mult mai mic. Deja 8 core ii punem cu greu in functiune toti odata, avand in vedere ca 12 core in momentul de fata, nu exista programe ce ar putea beneficia de asemenea putere, nu vad motivul pentru care Apple a scos un produs cu asemenea pret. Nu zic ca produsul nu are rost pe piata dar pretul este prea exagerat.

  Am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa cumperi produse Apple usate, unde ajung la 70-80 % din pret dupa 1 an. Si daca vrei sa il vinzi dupa 2-3 ani iti iei bani cu 20% mai putin… In concluzie cat perde primul proprietar intr-un singur an, al doilea perde in 2-3 ani. Asa ca in momentul de fata dak doresti un Mac Pro cea mai buna afacere este sa cumperi unu usat de 1-2 ani 8 Core care ajunge undeva la 1500 €.

 • Tu ai deja un Mac Pro? La ce il folosesti?

 • iXtreme

  @zaone
  eu am un Mac Pro quad core, cumparat acum 2 ani reconditionat, sincer sa fiu nc in momentul de fata nu am schimbat SO ci doar upd. la SL, si nu simnt nc o necesitate sa il schimb cu altul mai bun, era o idee de al schimba cu un 12 core dar pretul este prea mare.
  Lucrez pentru o firma de publicitati, folosim foarte mult Photoshop si Final Cut Express. Ca de exemplu iti postez tema mea pt iPhone creata de mine: http://ionuz.deviantart.com/#/d2rfw29