Cosmote lanseaza internet 3G prepaid

Cosmote a lansat in sfarsit internetul mobil 3G si pentru cartelele preplatite :

“Noul serviciu in banda larga este in prezent disponibil in doua pachete start: Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G si cartela Internet, care contine un modem 3G ce ofera acces la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fara TVA). Creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 2GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului. “

Dupa ce depasiti traficul veti fi taxati cu 1 cent/MB, un pret extrem de mic, avand in vedere ca Orange taxeaza de 100 de ori mai mult pentru abonatii care nu au nici o optiunea activata, si de 20 de ori mai mult pentru cei care au una dintre optiunile de internet pe mobil activate. Nu stiu cum functioneaza internetul 3G de la Cosmote insa sunt tentat sa incerc, cati dintre voi l-au incercat? Merita trecerea de la Orange la Cosmote?

27 COMENTARII

  1. eu am un iphone pe cosmote dar chiar merita ai 1 cent/min in retea 9centi/min international…dar nu stiu sa setez netul pe iphone

  2. Imi place ca incarc cu 10 euro si pot accesa internetul oricand timp de un an. Daca am nevoie sa stau mult pe net activez o optiune… daca doar vreau sa vad o pagina… e misto cu 0,02 euro per MB.

    La Vodafone din cate stiu nu existe asemenea flexibilitate.

  3. Am mers si am facut un test in baneasa la germanos si se misca undeva la 200kb (atentie, nu kB). Foarte prost. Poate ca aveau stick-uri ce depasisera traficul. Dar pentru prezentare nu ar fi trebuit sa aiba si ei nelimitat? Am testat 2 simuri si mergeau la fel, unul la Germanos si altul la Infinity.

  4. Eu aveam de gand sa ma mut la orange sa trec pe abonamnet pt ca la cosmote nu aveam internet pe mobil acuma sa vedem ce oferte fac la abonamente …

  5. Merge OK.

    Am un prieten care are si e f multumit.

    Ideea e ca ZAPP a fost cumparat de Cosmote. ZAPP era tare in domeniul internet si Cosmote in telecomunicatii ( are semnal unde nici Vodafone nici Orange nu are ) ; Aceasta "fuzionare" nu poate sa fie decat un lucru foarte bun. Peste cativa ani Cosmote ii va depasi pe actualii "lideri".

  6. Da. Dar incarc cu 10 euro si pot sa stau pe net in orice moment vreau timp de un an de zile.

    La tariful de 2 centi… dar tot e bine.

    E o flexibilitate de care eu chiar am nevoie.

  7. curios sunt shi eu … pe 30 mi a expirat cartela de cosmote. n am mai incarcat ca nu aveam net la cosmote. acum stau pe orange … dar daca se dovedeste ca merge bine netu` … ma bag inapoi pe cosmote 🙂 mai astept pareri

  8. am pe iphone 3gs cu ios 4.01 net de la cosmote Wnw cu 3 euro pe luna . il folosesc dupa ce am instalat profilul din ICU . merge asa si asa avand in vedere ca e prin proxy . nu il mai activez si consider ca cosmote isi cam bat joc de clienti care folosesc internet prin stick sau telefon – punct . e parerea mea , daca cineva are alta parere il rog sa explice .(nu mai are rost sa scriu ca am sunat la ei si mi-au dat in cap cu vechea vorba "e de la dv"). eu unul nu recomand netu de la digi sau cosmote , indiferent ca e wnw , diginet mobil sau 3g .

  9. revenind la ce a zis Mihai (Dar incarc cu 10 euro si pot sa stau pe net in orice moment vreau timp de un an de zile.) . eu cred ca nu ai citit bine , valbilitatea simului e de 11 luni iar valabilitatea creditul expira in 2 luni sau o luna . eu asa am inteles din tabel , poate sunt obosit si nu vad bine 🙂

  10. Killer, pune ochelarii. Eu ziceam de reincarcare. Bagi 10 euro si timp de un an poti sa stai pe net si sa iti consumi creditul cum vrei.

    REINCARCAREA CU ZECE EURO OFERA 12 LUNI VALABILITATE

  11. Am avut net mobil de la Zapp si am renuntat pentru ca in zona mea nu era semnal. De abia daca aveam 2, maxim 3 liniute la semnal (din 5). Avand in vedere ca netul mobil de la Cosmote se bazeaza pe infrastructura Zapp, nu cred ca pot sa folosesc serviciul acesta, desi oferta este tentanta.

  12. aries eu am avut net de la zapp si aveam peste tot semnal … nu numai in bv , ct, b, etc…. mergeam cu masina in diferite orase si pe drum aveam laptopul conectat la net (prin zapp) si mergea perfect. Acum depinde si de stick, abonament, etc….

  13. Buna!. Eu va recomand netul 3g de la RDS-RCS de 7,2 Mbps la 10 lei, trafic nelimitat cu o acoperire destul de buna, si in plus primele 3 luni gratuite.Eu il folosesc intr-un iPhone 3g.

  14. Eu mi-am activat netul pe nr. meu de digi cu 10 lei pe luna merge foarte bine, probelma este acoperirea, dar la bani astia……