Apple pregateste un nou iPod Touch, o noua tableta iPad si iPhone 5?

Cei de la iLoung au fost informati in legatura cu urmatoarele lansari de produse de la Apple, lansari care ar urma sa aiba loc anul acesta, si la inceputul anului viitor. iLounge a avut informatii destul de bune in trecut asa ca o parte dintre acestea ar putea fi adevarate, chiar si partial.

Iata ce ne pregateste Apple :

  • 3 noi modele de iPod care vor fi lansate, cel mai probail in luna septembrie, asta nu e o noutate chiar atat de mare avand in vedere ca Apple are deja programata o conferinta pentru luna septembrie, la fel ca in ultimii 5 ani. Este vorba despre un nou iPod Touch, un nou iPod Nano si un nou model de iPod care e probabil sa inlocuiasca deja vechiul iPod Shuffle;
  • o noua tableta iPad cu ecran de 7″, probabil cu camera frontala si ecran facut cu tehnologia Retina Display ce probabil va avea o rezolutie mult mai mare decat cea a tabletei iPad disponibila acum pe piata;
  • iPhone 5? Conform celor de la iLounge Apple pregateste lansarea unui nou model de iPhone in ianuare, insa mie mi se par a fi informatii false deoarece Apple lanseaza noile modele de iPhone doar vara. Totusi Apple ar putea pregati un iPhone compatibil cu tehnologia CDMA, special pentru Verizon SUA si China;
  • o noua versiune a carcaselor Bumper, facute cu mai putin material plasticat, deci de o calitate mult mai slaba. Se presupune ca aceasta schimbare va fi facuta pentru a reduce costurile programului prin care Apple ofera carcase Bumper gratuite cu fiecare iPhone 4.

Sincer sa fiu, dintre tot ce e prezentat mai sus, consider ca doar primul si ultimul punct au sanse reale de “a vedea lumina zilei”, restul fiind doar pure zvonuri. Totusi in ultima vreme scapa cam multe informatii de la Apple…

4 COMENTARII

  1. Si eu sunt tot de aceeași părere, dar pare inevitabilă și lansarea unui nou iPad, deoarece cum ai spus, implementarea displayului Retina si o camera frontala pentru FaceTime ar duce la vânzări foarte mari. Lansarea unui nou iPhone ar implica costuri mari,iar tinand cont ca abia au lansat iPhone4, profitul ar fi mult prea mic.

  2. …plus ca nu au fost in stare sa scoata modelul pe alb inca! …deabia au scos un model, …daca ar fi tot pe gsm ar insemna sa-l ingroape pe asta.

    Va dati seama ca o sa lipeasca cu super glue modele de test de mana celor care le verifica prin US sa nu mai rasufle ceva :))

  3. Pt iphone 5 aveti de asteptat pana la vara in 2011.Este o traditie si parerea mea este sa incheiati acest subiect (zvon) fara nici o baza.Deci mai aveti rabdare doar 1 an.