Video : Rage ruland pe iPhone 4 la 60fps

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uofg7m2rtQ4[/youtube]

Zilele acestea in SUA are loc conferinta QuakeCon 2010 la care participa unele dintre cele mai mari companii de jocuri din lume. Printre ele se afla si id Software, compania care a adus pe piata jocul Quake, iar in clipul video de mai sus il aveti pe presedintele id Software, John Carmack, demonstrand cat de bine ruleaza noul lor joc, Rage, pe un terminal iPhone 4. Nu stiu ce cerinte hardware are acest nou joc, insa pentru a avea un framerate de 60fps de fps intr-un joc nou aparut e nevoie de o placa grafica/un procesor puternice, iar iPhone 4 face faca cu brio acestei provocari.

Carmack’s demonstration, using the id Tech 5 engine, could possibly be the most impressive tech we’ve seen on the iPhone. Running on the iPhone 4 but easily run on the 3GS, the visuals indeed rivaled anything from the PlayStation 2 and original Xbox, and might even be able to give a few current-gen titles a run for their money.

Se pare ca Rage ar rula fara probleme si pe un iPhone 3GS, insa nu stiu ce calitate ar avea grafica, dar cu siguranta nu s-ar compara cu ce de pe PC/o consola de ultima generatie.