VolumBooster 4.0 compatibi cu iOS 4

VolumeBooster, un tweak destul de vechi care permite cresterea sonorului telefonului cu 20% peste limita maxima impusa de Apple, a fost actualizat astazi la versiunea 4.0 si este in sfarsit compatibil cu iOS 4.0. Tweak-ul functioneaza numai prin intermediul aplicatiei Winterboard deci fara ea nu puteti face absolut nici o modificare. Eu personal nu am testat acest tweak, desi totusi sonorul iPhone-ului e destul de slab, practic daca merg pe strada(chiar si fara mult trafic prin preajma) abia il aud cand suna in buzunar si am sonorul dat la maxim peste tot.

VolumeBooster 4.0 este disponibila gratuit in Cydia.

9 COMENTARII

  1. castile sunt limitate din fabrica… la 32 de ohmi.. nu au cum sa scoata mai mult.

    nu va jucati ca nu se stie cum se arde difuzorul. orice variatie de tensiune poate sa il arda. Nu au pus baietii de la apple de prosti limita aia… nu le strica sa spuna ca telefonul lor se aude mai tare… ganditi-va la asta.

  2. Ascultati-l pe jder, daca vreti sa ramaneti cu el doar pe vibratii sau sa sune cum curge apa la wc incercati variantele posibile .

  3. Conectati voi iPhone-urile pe orice sistem de amplificare si o sa vedeti diferenta. Cei de la Apple au limitat foarte mult volumul.

  4. zaone iti zic eu solutia … si eu mergeam pe strada si nu se auzea pana la urma mi sa infundat tot cu praf si etc… l-am, desfacut am pus difuzor chinezesc… am curatat bine panza de dupoa gaurele… si gaurelele etc… si se aude de naiba il ia cand era nou nu se auzea asa acum..:X pf merge brici