Prima Pagina Apple Noutatile de la conferinta privind lansarea iPhone 4

Noutatile de la conferinta privind lansarea iPhone 4

V-am spus ca exista o sansa ca la conferinta din aceasta seara Apple sa anunte datele pentru lansarea iPhone 4 in urmatorul val de tari pentru ca era normal ca anuntul sa fie facuta acum avand in vedere ca saptamana trecuta compania a lansat “pe ascuns” iPhone 4 in 5 tari europene plus Mexic. Daca ati urmarit conferinta pe zaone.ro atunci cu siguranta stiti deja ca nimeni nu a suflat vreun cuvant in legatura cu aceasta lansare, conferinta terminandu-se imediat dupa concertul sustinut de Coldplay. So, deocamdata nu se stie nimic despre lansarea iPhone 4 in Romania.

 • cashix4

  Nu ma asteptam,asta e dovada ca Apple inca are probleme cu stocul 🙁

 • MSlv

  pai asta înseamnă ca lansarile ascunse nu au fost de fapt pe ascuns, ci cam asa va urma lansarea in ultimul val sau care o fu asta cu România.

 • glm

  daca v-ati uitat la conferinta sunt sigur ca ati observat ca s.j. era mult prea ocupat de americani sa le dea itv (ca sa le mai ia niste banuti) decat de romanasii nostri sarantoci care in nici un caz nu au sa dea buzna la cozi pt iphone 4, eu unul, pe langa faptul ca s.j. parea mai slab, am mai remarcat ca il durea tare de tot in cot de o piata (romania) care nu o sa-i aduca prea multi bani…

 • Silviu

  Salut zaone. A aparut pe pagina Apple Romania iPhone 4. Daca dai la sectiunea iPhone apare 4 nu 3GS ca si pana acum. “In curand” zice! Deci nu mai avem de asteptat mult! 😉 Numai bine!

 • MSlv

  deci nu mi s-a părut doar mie ca S. Jobs era mai slab ca data trecută…?

 • Serban

  glm, mie mi se pare ca tu ne cam supraapreciezi. Si vreau sa spun aici ca scopul principal al Apple e sa faca bani, pentru asta exista ei, pt. asta lucreaza. Atata timp cat ei nu reusesc sa livreze atatea terminale cate sunt nevoie in tari cu un potential de n ori mai mare ca al nostru si al altor tari unde mai urmeaza sa fie lansat e normal ca ei sa-si indrepte in primul rand atentia spre acele piete, de acolo fac mai multi bani. E simplu, e o afacere. E normal ca pe Steve Jobs sa-l doara mai tare de tari ca Anglia, Italia sau restul unde timpul de livrare e de 3 saptamani decat de Romania, ar trebui sa accepti asta.

 • Chiar credeam ca o sa spuna ca va lansa iphone 4 in Romania. O mare dezamagire…..

 • glm

  @serban eu am pretentia ca scriu romaneste, deci cred ca daca citeai corect vedeai ca tocmai ce ai spus tu am remarcat si eu