Prima Pagina Apple iPod Touch-ul genereaza mai multe vanzari decat Sony PSP si Nintendo DS...

iPod Touch-ul genereaza mai multe vanzari decat Sony PSP si Nintendo DS la un loc?

In cadrul conferintei din 1 septembrie Steve Jobs a facut o afirmatie foarte interesanta spunand ca in momentul de fata terminalul iPod Touch genereaza vanzari mai mari decat Playstation Portable de la Sony si Nintendo DS la un loc. Steve Jobs a mai spus ca pana in momentul de fata peste 1.5 miliarde de aplicatii au fost descarcate numai pe terminalele iPod Touch, ceea ce mi se pare putin avand in vedere numarul destul de mare de terminale existente pe piata.  Nintendo DS s-a vandut in aproximativ 132 milioane de exemplare pana in momentul de fata versus cele 120 milioane de terminale dotate cu sistem de operare iOS, deci ceea ce a spus Steve Jobs e o minciuna cat se poate de mare.

Avand in vedere ca Nintendo a vandut mai multe DS-uri decat Apple iDevice-uri, e clar ca Steve Jobs privea totul dintr-o alta perspectiva, insa deocamdata nimeni nu stie la ce se referea mai exact cand a facut respectivele afirmatii la conferinta. Toata lumea asteata o clarificare de la Apple, insa un lucru e clar : iPod Touch-ul nu se vinde mai bine decat Sony PSP si Nintendo DS la un loc.

  • Dragos

    Pai nu e clar? … in momentul de fata terminalul iPod Touch genereaza vanzari mai mari decat Playstation Portable de la Sony si Nintendo DS la un loc. Asta nu insemna ca in total s-au vandut mai multe ci doar ca acum vanzarile sunt mai mari la ipod touch decat la cele doua console portabile la un loc.

  • Ma indoiesc, are Apple o strategie de marketing foarte buna dar sa intreaca 2 device-uri foarte populare? Ma indoiesc.

  • El_Cid

    Zaone nu a zis ca ISTORIC vorbind a vandut mai mult. S-a referit la faptul ca in perioada de fata, iPod Touch vinde cat Sony si Nintendo la un loc.
    Ce ti se pare asa neverosimil? PSP si Nintendo DS sunt deviceuri de acum 5 ani+. Nu se mai vand asa bine.