Prima Pagina aplicatii Gridlock va permite repozitionarea libera a iconitelor in SpringBoard

Gridlock va permite repozitionarea libera a iconitelor in SpringBoard

chpwn ne pregateste o noua surpriza sub forma unui tweak pentru iOS ce va permite repozitionarea libera a iconitelor in SpringBoard. Gridlock se va numi noul tweak si va da tuturor posibilitatea de a repozitiona iconitele in oricare dintre spatiile goale dinĀ  randurile disponibile in SpringBoard. Tweak-ul va fi compatibil cu iTunes, asa ca nu veti avea probleme cu sincronizarea aplicatiilor si probabil functia de aranjare a aplicatiilor din iTunes nu va interveni in vreun fel pentru a strica ordinea aplicatiilor atunci cand faceti o sincronizare.

Gridlock va fi disponibil in curand in Cydia si cel mai probabil va costa doar 1$, un pret accesibil tuturor. Tweak-ul va functiona cel mai probabil doar cu iOS 4.x, insa chpwn nu a conirmat/infirmat acest lucru.

 • stefan

  Super tare de cand astept aplicatia asta e o alternativa la iconoclasm mai ales ca poti pune cum vrei iconitele si e un lucru bun daca vrei sa bagi widgeturi cum e ceasul sau vremea …

 • Aurelius

  nu mai instalez nimic din cydia pe 3g-ul meu. mananca multa baterie si resurse cu toate procesele ce ruleaza in background pe langa mobile substrate si ultrasn0w. ajunsese sa crape si safari si sa se miste foarte incet, iar dupa fiecare utilizare de safari sau ipod trebuia sa pornesc sbsettings si sa curat memoria. acu ca am scos tot in afara de MobSub si ultrasn0w merge iar telefonul cum trebuie.
  asa ca nu ma va interesa acest tweak pt 4.x.

 • Well 3G-ul sufera cu aia 128 MB Ram.

 • ADY

  l-am instalat eu si e meserie

 • Pingback: Gridlock este disponibila in Cydia | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()