Prima Pagina Apple iOS 4.1 pentru iPhone disponibil din 8 septembrie

iOS 4.1 pentru iPhone disponibil din 8 septembrie

Site-urile Apple din Marea Britanie si Franta indica faptul ca iOS 4.1 pentru iPhone si iPod Touch va fi disponibil de miercuri 8 septembrie, cu 4 zile dupa lansarea versiunii 4.1  iOS pentru iPod Touch 4G. Inca 4 zile pana veti putea instala noul iOS 4.1 care teoretic ar trebui sa rezolve toate bugurile versiunilor anterioare, va rezolva problemele de performanta ale iPhone 3G dar va veni si cu cateva functii noi. In iOS 4.1 vom gasi noul Game Center, compatibilitate cu iTunes Ping, functia HDR pentru facut poze, posibilitatea de a uploada filme in format HD pe YouTube plus multe alte lucruri mici.

Incepand cu 8 septembrie(probabil in jurul orelor 20) Apple va lansa iOS 4.1 asa ca aveti grija sa nu il instalati “din greseala” pentru ca veti avea mult de asteptat pentru o solutie de jailbreak.

 • mircea

  oare se poate instala cu shift+restore fara sa fiu nevoit sa fac update si la baseband ?

 • Daca scot o versiune de pwnagetool/sn0wbreeze pentru asta atunci da.

 • mircea

  Cu umbrella nu ar fi posibil ? daca as salva shsh pt 4.1 ?
  Stiu ca merge versiune mai veche de OS/iOS cu versiune mai noua de baseband …. dar invers se poate ?

  Ideea e daca ma intorc la 4.0.1 si o sa imi trebuiasca decodare sa o pot face 🙂 dar as vrea sa testez si 4.1

 • Am spus singurele 2 cazuri in care se poate salva baseband-ul.

 • eu

  nu aduce nimic nou, iar va hazardati aiurea si visati la rezolvat probleme……..3G ul nu va merge bine nicioata pe iOS si buguri vor mai fi cu duiumul. functii importante precum FM radio nu o sa vedem, doar praf in ochi tot felul de rahaturi de socializare si frecat menta pe net

 • Pingback: Apple scoate toate referintele cu privire la lansarea iOS 4.1 | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()