iOS 4.1 ne va permite sa verificam puterea semnalului

Apple a lasat in iOS 4.1 o functie foarte foarte utila pentru toti posesorii de iPhone 4 deoarece ne va permite sa verificam puterea semnalului in functie de zona in care ne aflam. Practic aceasta functie ne va arata daca zona in care ne aflam este o zona cu semnal puternic sau este o zona cu semnal slab si astfel vom sti daca terminalul iPhone 4 are intr-adevar o receptie mai slaba a semnalului decat celelalte modele de iPhone.

Pentru a activa aceasta functie tastatu urmatorul cod in dial pad : *3001#12345#* si veti observa ca liniutele de semnal vor fi inlocuite cu niste cifre care au in fata lor semnul – . Acum ca ati activat optiunea probabil vreti sa stiti si cum interpretati datele de mai sus. Ei bine e foarte simplu, cu cat e mai mare numarul cu atat e mai slab semnalul, adica -100 reprezinta o zona cu semnal mai slab decat -50. Pentru a reveni la afisarea cu bare de semnal nu trebuie decat sa apasati pe zona unde apar cifrele si afisarea se va schimba.

Eu unul ma bucur ca Apple ne-a dat posibilitatea de a verifica puterea semnalului prin acest mod, astfel vom putea compara cu exacticate calitatea semnalului intre mai multe terminale iPhone.