Prima Pagina accesorii Consumer Reports refuza sa introduca iPhone 4 pe lista de recomandari

Consumer Reports refuza sa introduca iPhone 4 pe lista de recomandari

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bBypHTKPqq8[/youtube]

Consumer Reports este unul dintre marile site-uri americane in care probabil milioane de americani isi pun increderea atunci cand cauta o recomandare pentru un smartphone. Consumer Reports a refuzat sa includa iPhone 4 pe lista de recomandari desi il catalogase drept cel mai bun smartphone al momentului, decizia lor ramanand neschimbata chiar si dupa ce Apple a anuntat ca va oferi un Bumper gratuit fiecarui cumparator al unui terminal iPhone 4. Apple a anuntat recent ca va opri pe 30 septembrie programul prin care ofera carcase gratuite incepand cu data de 1 octombrie si cei de la Consumer Reports si-au intarit pozitia refuzand in continuare sa inclusa iPhone 4 pe lista de recomandari.

Problema cu pierderea semnalului e reala insa depinde de calitatea semnalului din zona in care va aflati si in realitate impactul asupra calitatii semnalului/a conexiunii de internet este minim. Din pacate nu am avut ocazia sa testez o carcasa Bumper, insa e clar ca instalarea ei rezolva problema asa ca daca ati cumparat un iPhone 4 sau doriti sa cumparati unul pana le 30 septembrie, luati-va si o carcasa gratuita de la Apple.

 • Mi se pare ca esti putin in eroare. Cosumer Reports a anuntat ca nu include iPhone 4 pe lista de smartphone-uri inainte ca Apple sa spuna ca da un Bumper Free. De fapt Apple a facut acea conferinta de presa dupa ce Consumer Reports a anuntat ca nu recomanda iPhone 4, dat fiind renumele si influenta de care se bucura acest site.

  Acum, acelasi Consumer Reports a anuntat ca in continuare nu recomanda iPhone 4 chiar si dupa ce programul Apple se termina la 30 sept.

  Dupa cum ai scris materialul se intelege ca iPhone 4 a fost inclus pe lista, l-au scos, iar l-au bagat si iar l-au scos. iPhone 4 nu a fost recomandat niciodata de Consumer Reports dupa ce au testat problema cu antena!

 • “Consumer Reports a refuzat sa includa iPhone 4 pe lista de recomandari desi il catalogase drept cel mai bun smartphone al momentului, schimbandu-si decizia imediat dupa ce Apple a anuntat ca va oferi un Bumper gratuit fiecarui cumparator al unui terminal iPhone 4.”
  Am scris ca au refuzat sa il includa desi l-au catalogat cel mai bun, apoi l-au inclus si acum l-au scos iar.

 • Sparxxx

  Am primit eu un bumper de la Apple… negru. Intr-adevar nu mai scade deloc semnalul dar iti face telefonul ca un tractor… arata oribil cu bumper-ul ala… strica tot ce e mai frumos.
  Oricum si fara bumper mie nu mi-a scazut niciodat sub 2 liniute (testat pe Orange, Vodafone si Swisscom)… chiar si cand ramane doar 1 liniuta calitatea convorbirii ramane aceeasi.
  Pe langa asta am observat ca daca ajunge la o liniuta si inca tii acoperita partea aceea dupa ~15secunde sare automate la minim 3 liniute… probabil intra in mod “turbo” :))

 • Testarea iPhone 4 a avut loc inainte de conferinta Apple si atunci au spus ca NU recomanda. Ca urmare si a acestui fapt Apple a facut conferinta de presa. Consumer Reports a facut recomandare INAINTE si nu dupa ce a dat Apple un free bumper.

  Si Consumer Reports nu a inclus niciodata IPhone 4 pe lista telefoanelor recomandate, ca sa aiba de unde sa il scoata acum.

 • Uite aici http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=11649. Cu trimitere la noul articol al Consumer Reports.

  “it will continue to not recommend the iPhone 4”

  😉

 • Am citit in partea de jos.

 • cappy

  Felicitari zaone pt ca ai modificat articolul, asta dovedeste ca esti un tip cu bun simt care accepta criticile constructive.

 • danbolba@yahoo.com

  cand o sa imi iau iphone 4 o sa-mi iau si un bumper si poate cv folie , si sunt curios , dar pn atunci mai e (aprilie) eu acm is derutat , nu stiii un service iphone (hardware nu software) serios adik eu sunt din arad si dak e cazul am sa il trimit prin fan courier si sa mil trimita inapoi tot prin fan , dar ma cam tem sa nu ma tzepuiasca,va rog mult dak stie careva un service serios sa imi spuna , cei din arad miau spus ca nu e sigur ca pot sa mil faca si sar putea sa il vand pe piese, dar cei din bucuresti miau zis ca se poate face ca nu exista nici un risc ,bla bla, mersi

 • coder787

  muah ghinion frate da itzi bagi bateri externe ce sa itzi fac

 • danbolba@yahoo.com

  draga codrut, te bat de te stric la dansuri dak mai ma critici.zaone te rog dai ban,

 • Eu va rog sa va rezolvati problemele in afara site-ului.

 • danbolba@yahoo.com

  si eu speram sa nu fie chiar asa , de cnd imi e stricat iphoneul tot isi bate joc de mine,am sa am eu grija de el

 • coder787

  wai mie frica:p