Prima Pagina Android Video: iPhone 4 vs Motorola Droid 2

Video: iPhone 4 vs Motorola Droid 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dTB-1N7PqlM[/youtube]

Cei de la TechnoBuffalo au facut un video in care compara 2 dintre cele mai noi smartphone-uri de pe piata : iPhone 4 si Motorola Droid 2. Acesta nu este primul clip video in care iPhone 4 este comparat cu un dispozitiv ce are hardware similar si ruleaza sistem de operare Android 2.2 Froyo cu sport pentru flash, si cu siguranta nu va fi ultimul, insa rezultatele sunt asemanatoare. iPhone 4 rareori incarca o pagina de internet mai repede decat un terminal ce ruleaza Android, insa la fel de rar se intampla ca diferenta dintre terminale sa fie mai mare de o secunda. iPhone nu are suport pentru flash insa experienta in vizualizarea continutul din pagina este net superioara aproape fata de orice alt terminal ce ruleaza Android.

iPhone 4 nu este cel mai rapid smartphone de pe piata si asta se datoreaza probabil faptului ca procesorul de 1Ghz trebuie sa redea continutul pe un ecran cu o rezolutie destul de mare. iPhone 4 nu are suport pentru flash insa puteti vedea si din video ca implementarea flash-ului lasa de dorit, pentru unele terminale. Chiar si cu aceste lipsuri, se poate observa ca “ecranul retina” are o calitate net superioara celui din Motorola Droid 2.

 • Droid is so yesterday. Acum Samsung Galaxy S pare cea mai tare chestie 🙂

 • E ieftin, de aia are atat succes.

 • Alexandru C

  are o carcassaaaaa, vai mama ei…..Samsung sss

 • Maracq

  Galaxy-ul e un fake de telefon. Are succes pentru ca e ieftin si available. Puse side by side (asa cum am facut eu) poti sa iei galaxy-ul si sa il duci inapoi sau sa il pui la comparatie cu un 3GS, in nici un caz in i4. Nu stiu ce tot bat toaca astia cu galaxy ca domne ecranul face si drege… face pe naiba se vede mult mai misto pe i4. Atat ca e disponibil la fidelizari, la abonamente la fel si fel de combinatii. Cand o sa apara si i4 sa poata sa-l ia tot prostul nu numai pasionatii atunci sa vezi ce mai zic galacticii. Nu mai zic de constructie zici ca e facut de vreun nebun. Pai compari spatele lui i4 cu “pachetele de primavara” ala de galaxy??

 • Blitzkrieg

  doamne de misca in ultimul hal droid-ul ……

 • Jinxie

  Vezi comparatii cu Samsung Galaxy S 🙂 si discutam dupa….

  SGS all the way ! 🙂

 • cashix4

  Vad ca multi au parere buna despre Galaxy,de ce nu il folositi?
  Problemele ce le are Droid 2 eu le-am vazut personal si pe Galaxy si pe HTC Desire.
  Aceste “teste” de performanta sunt irelevante,nu ma intereseaza ce telefon afisaza pagina cu o secunda mai devreme,in schimb ma intereseaza timpl de raspuns cand il folosesc in general,ma intereseaza cum se descurca la slide,scroll,pinch to zoom si chestii de genul,iar aici majoritatea telefoanelor cu android merg prost,cum am mai spus in alt comentariu,mi se par un iphone 3g cu ios4,si,inca odata,ma refer la slide,scroll,pinch to zoom.
  Atata timp cat apple face hardware-ul si software-ul mi se pare normal sa mearga mult mai bine ca un os facut de cineva si hardware de altcineva,exact ca la windows/OS X.

 • setu

  e mult mai misto IP4 ca e mai scump iar GS e naspa ca e mai ieftin.

 • cashix4

  @setu: probabil pentru tine,daca tu cumperi un telefon mobil pentru ca e mai misto sau mai scump e treaba ta 🙂

  Pentru mine iPhone-ul e mai misto pentru ca:

  – am mobileme si imi sincronizez mail,contacte,calendar,bookmarks OTA.
  – am aplicatia 1Password Pro cu keychain-ul in dropbox si orice modific pe iphone/iMac/Macbook se sincronizeaza (logins,bookmarks,notes,credit cards).
  – am aplicatii cumparate de vreo 300euro (nagivon europe,iTeleport,1Password Pro,Things,Beejive,iStorage + foarte multe jocuri) si nu as avea motiv sa le las pentru a trece la un nou telefon mobil si sa fiu nevoie sa cumpar din nou multe aplicatii.
  – iOs are jocuri care nu se compara cu mizeriile de pe android.
  – are functia de iPod.
  – pe mac folosesc xCode pentru programare si am nevoie si de iPhone pe langa iPhone simulator.

  Iar pe langa toate astea imi place cum functioneaza sistemul iOs pe iphone in comparatie cu orice alt OS mobil.