Apple cauta furnizori pentru a incepe productia tabletei iPad 2

Tableta iPad are putin peste jumatate de an de la lansarea oficiala si Apple deja priveste spre viitor si negociaza cu furnizorii de componente pentru a produce viitorul model al tabletei iPad. In momentul de fata compania negociaza cu unii furnizori pentru componentele hardware ale touch-ului si pentru sticla “ranforsata” ce vor face parte din generatia viitoare a tabletei iPad. Desigur ca viitorul model al tabletei iPad nu va fi, probabil, lansat anul acesta asa cum spuneau unii ci ar urma sa fie prezentat si apoi lansat la inceputul anului viitor asa cum e “traditia” celor de la Apple cand vine vorba de iDevice-uri.

Apple is expected to launch the second-generation iPad in the first-quarter of 2011, the suppliers noted.

The new capacity of TPK Touch Solutions and Wintek, the 4.5G plant of Cando, and the 4.5G plant of Chimei Innolux (CMI) are reportedly completing validation of ultra-thin glass-based touch panels with Apple, the component suppliers said.

Eu sunt foarte curios sa vad ce elemente de noutate absoluta va avea tableta iPad 2.

8 COMENTARII

  1. Am o tableta – de pe care si scriu in acest moment – si vreau sa va zic ca sunt extrem de bucuros ca am cumparat-o. Sincer nici nu cred ca-mi Mai iau iph 4, deoarece aceasta imi satisface toate nevoile de mobilitate si lucru in deplasare sau cele de acasa.
    Mai trebuie sa-i fac si jb dupa 4.2 si gata.

    Nu simt nici nevoia de mai mult RAM, nici de camera. E mmcp. 🙂